Rob Stalenhoef Personal Training
LOOK GOOD - FEEL GREAT - PERFORM EXCELLENT

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Gewicht verliezen

Afvallen met RSPT in Arnhem

Afvallen betekent voor veel mensen een eeuwig gevecht. Het hoeft echter niet zo te zijn. Gewicht verliezen kan namelijk ook op een leuke manier: door op de juiste manier met voeding, training en rust om te gaan.

Voeding
Met de juiste voeding zet je de eerste stappen gewicht te verliezen. Ons voedingsplan kenmerkt zich door eenvoud. Je kunt gewoon boodschappen doen bij de supermarkt en mee eten met het gezin. Dus geen poeders of pillen of apart pannen opzetten om je eigen speciale maaltijd te bereiden. Daarnaast is regelmatig eten van groot belang. Dat betekent per dag drie hoofdmaaltijden en de nodige gezonde tussendoortjes. Je kunt alleen afvallen wanneer je bereid bent om serieus je voeding op orde te brengen. Anders ben je kansloos.

Wij hebben bij RSPT. al veel mensen begeleid in de keuze voor de juiste voeding en de resultaten zijn verbluffend! Je voelt je al snel energieker, denkt helder en voelt je positiever, lichamelijke kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geef je lichaam de juiste brandstof. Denk niet dat gezonde voeding saai is. Je hoeft niet te leven op louter sla en wortelen. Verantwoorde voeding kan enorm lekker zijn. Vergeet dieëten, maar ga voor een gezonde leefstijl. Wil je weten hoe je een verantwoord voedingspatroon samenstelt, neem dan

Training
Dagelijks bewegen is een belangrijk element bij gewichtsafname. Sporten zorgt ervoor dat je meer energie verbruikt. Bovendien zul je steeds fitter en sterker worden. Op verantwoorde manier brengen we je lichamelijke conditie omhoog. Je zult verbaasd zijn over je eigen mogelijkheden. En wanneer dat gebeurt dan ben je niet meer te houden en ga je nog meer genieten van je eigen prestaties.

Rust
Het onderdeel rust onderschatten we nogal. Rust is essentieel om vooruitgang te boeken. Wanneer je traint, breng je (beperkte) schade toe aan je lichaam. Dat is het principe van training. Je lichaam gaat na de training aan de slag om de schade te herstellen. Wanneer je niet voldoende rust neemt, zul je meer kapot maken dan opbouwen. Plan daarom voldoende rust in na een training. ‘Luister naar je lichaam’.

Succesvol afvallen!4 elementen naar succes
De juiste afstemming van voeding, training en rust is van groot belang tijdens het afvallen. Voeg daarbij het element ‘motivatie’ en je bent echt op weg jouw doelstelling te behalen. En heb je even een dipje, dan zijn wij de stok achter jouw deur.

Ga die uitdaging aan! Wil je meer weten, neem dan nu contact op.
RSPT, jouw begeleiding bij afvallen in de regio Arnhem!