Rob Stalenhoef Personal Training
LOOK GOOD - FEEL GREAT - PERFORM EXCELLENT

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Personal Training

Rob Stalenhoef, personal trainer in Arnhem Wat is Personal Training bij RSPT?

Personal Training bij RSPT in Velp betekent 1 op 1 werken aan je doelen. Ieder persoon is anders, ieder persoon heeft andere wensen. Door persoonlijke afstemming van jouw training, voeding en rust is het mogelijk je doelstellingen te bereiken en resultaten te boeken die je niet nooit had durven dromen. Personal Training is uitdagend, leuk en doet jezelf verbazen over je eigen kracht. Ervaar nu wat Personal Training voor je kan doen.

Starten op je eigen niveau

Allereerst brengen we je doelstellingen in kaart. Daarbij geef je aan binnen welk tijdsbestek jij je doel wilt behalen. Vervolgens stellen we de beginsituatie vast: hoe sta je er nu voor? Heb je blessures? Welke activiteiten onderneem je nu? Wat is je sportieve achtergrond? Wat vind jij leuk om te doen? Wanneer dat allemaal duidelijk is, doen we een aantal metingen en testen om concreet een aantal zaken vast te stellen. Vanaf dat moment gaan we daadwerkelijk trainen. Je begint op je eigen niveau. Binnen een aantal weken merk je al de eerste resultaten. Je voelt je dan langzaam maar zeker sterker en energieker worden. Op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen!

Samen staan we sterk

Veel mensen vinden het moeilijk om die doelen alleen te bereiken. Heb jij ook vragen als: hoe moet ik dat aanpakken? Waar moet ik beginnen? Doe ik het wel goed? Begrijpelijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een Personal Trainer. Die heeft de kennis in huis om met jou de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt. Een Personal Trainer motiveert je, prikkelt je, houdt je scherp en leert je een gezonde leefstijl te hanteren. Wil je eens kijken of jij en ik die klik hebben om samen jouw doelen te bereiken? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan.