Rob Stalenhoef Personal Training
LOOK GOOD - FEEL GREAT - PERFORM EXCELLENT

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Resultaten en aanbevelingen

Jana verliest bijna 10kg met onze afslankcursus:

Karin verliest maar liefst 50 kg! Prachtig verhaal:

Bart verliest 16 kg in 6 maanden!:

Marion, 46 jaar, in 2 maanden bijna 10 kilo verloren:

Marc, 46 jaar, 15 kilo verloren in 3 maanden:

Mireille, 43 jaar, 5 kilo strakker en sterker:

Meer resultaten:

Rob heeft mij weer vertrouwen gegeven in mijn lichaam. Hij daagt je uit om grenzen te verleggen maar voelt ook aan wanneer het over een andere boeg moet gooien. Ik heb mijn doelen bereikt met veel enthousiame van Rob.

- Monique, 46 jaar, Fysiek weer fit worden na lange tijd niet gesport te hebben.

Rob is zelf een sporter in hart en nieren en dat is goed te merken in zijn coachingstijl als Personal Trainer. Niet alleen weet hij heel veel over verschillende sporten, trainingsvormen en fysieke prestaties, ook geeft hij op inspirerende wijze advies over voeding en mindfulness. Wat Rob overtuigend weet te brengen is dat sporten niet alleen een kwestie van bewegen is, maar dat juist de combinatie van een gezonde geest met een gezond lichaam cruciaal is om gestelde doelen te kunnen halen. Het plezier dat hij uitstraalt bij het geven van de training is bijzonder motiverend. Niet alleen ben ik van nul sporten naar minstens drie keer in de week met zeer veel plezier sporten gegaan, ik heb ook veel meer energie gekregen, voel me superfit en ben al meer dan 16(!) kilo afgevallen. Onze wekelijkse training is altijd uitdagend en met nieuwe oefeningen, dat blijft verrassend. Ik kan Rob van harte aanbevelen als Personal Trainer, als je serieus met jezelf aan de slag wilt en je doelen wilt behalen.

- Petra, 35 jaar, 16 kg afgevallen in 5 maanden

Ik heb een aantal maanden met Rob getraind en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat hij een geweldige Personal Trainer is. Hij heeft me geholpen om 12 kg lichaamsgewicht te verliezen en mijn taille is 18 cm smaller. Dat is meer dan ik mezelf tot doel had gesteld en hoopte te bereiken. De jeans die ik nu draag is maat W29 in plaats van W34, en dat alles heb ik bereikt in vier maanden.Dankzij de Personal Trainingen van Rob en zijn kennis over voeding ben ik in de beste vorm van mijn leven. De manier waarop hij me heeft getraind en uitgedaagd, hebben mijn leven totaal veranderd. Voorheen moest ik me naar de Fitnessclub slepen maar nu geniet ik ervan om minimaal 4x per week te trainen. Ik beveel Rob van harte aan als Personal Trainer aan een ieder die in vorm wil komen op een gezonde manier.

- Suzanne, 36 jaar, 12 kg afgevallen in 4 maanden

Met Rob als Personal Trainer weet je zeker dat je je afgesproken resultaten behaald. Na 3 maanden alle doelen bereikt! Met Rob ga je elke keer veel verder dan wanneer je alleen traint. Hij is erg betrokken en laat dit op verschillende manieren ook zien. Af en toe een SMS is toch stimulerend. Nu is het aan mij om de resultaten vast te houden. Super bedankt voor alles. Ik heb geen moment spijt gehad.

- Erik, 35 jaar, 10 kg afgevallen in 3 maanden

Sinds de Personal Trainingen met Rob merk ik dat ik sterker ben op verschillende gebieden. Mijn lichaam is strakker en krachtiger en mijn evenwicht is sterk verbeterd waardoor ik meer controle heb over diverse bewegingen. Ik heb dagelijks profijt van de trainingen, zowel in het ‘gewone’ leven als tijdens mijn sportieve activiteiten. Zo heb ik mijn handicap met golf verbeterd doordat ik meer stabiliteit in mijn lichaam heb. Daardoor sla ik verder en rechter. Ook tijdens mijn moutainbiketochten voel ik me sterker. Ik fiets makkelijker de heuvels op en heb geen last meer van mijn onderrug tijdens het mountainbiken. Daarnaast voelde ik me tijdens de laatste skivakantie nog nooit zo sterk. De controle die ik voelde tijdens de afdalingen was verbazingwekkend. Alles bij elkaar voel ik me dus sterker en fitter en heb nog eens ook mijn voedingsschema aangepast met de voedingstips van Rob.

- Fred, 56 jaar – traint sinds 7 maanden – doelstelling: Golfhandicap verbeteren en algehele conditie en krachtuithoudingsvermogen verbeteren

Ik heb Personal Training met Rob als erg prettig ervaren. De extra aandacht wanneer het moeilijker werd door middel van bijvoorbeeld een SMS. Erg prettig.

- Ginella, 35 jaar, 8 kg afgevallen in 3 maanden