Rob Stalenhoef Personal Training
LOOK GOOD - FEEL GREAT - PERFORM EXCELLENT

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Wie zijn wij

Biografieën

Rob Stalenhoef

Geboortedatum: 21 september 1968
Geboorteplaats: Soest
Woonplaats: Arnhem
Beroep: Personal Trainer

Gewicht verliezen
Ik ben Rob Stalenhoef en ik help mensen hun gewicht en gezondheid te managen als Personal Trainer. Ik ben gespecialiseerd in gewichtsverlies en met ons team zorgen we voor blijvende resultaten.

Als je echt serieus bent om een andere leefstijl te kiezen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij je overgewicht werkelijk zat, kom dan eens vrijblijvend met ons praten. Of je nu 5 kilo wilt afvallen of 10, 20 of misschien wel meer gewicht wilt verliezen. Samen schetsen we de weg naar jouw doelen. Wij begeleiden je intensief op het gebied van training, voeding en je mindset.

Een gezonde leefstijl aannemen is niet saai! Het geeft je meer energie, je voelt je sterker, meer helder, je bent vrolijker, optimistischer en je krijgt veel meer zaken gedaan dan je ooit had durven dromen. Je stijgt hoog boven jezelf uit! Bij RSPT. zijn je al velen voorgegaan.

Ik woon al jarenlang in Arnhem. Het gebied rond de Rijn en de Veluwe vind ik een prachtige plek en dat maakt dat ik me hier thuis voel. Jarenlang heb ik me druk beziggehouden met de badmintonsport. Tegenwoordig houd ik me fit op de racefiets en in de fitnesszaal. Ontspannen doe ik graag met een dagje sauna of met vrienden lekker eten in de stad.

Opleidingen:
HEAO Sportmarketing
National Academy of Sports Medicine (NASM) Personal Fitness Training LAPT Personal Trainer
AFN Personal Training
Sport & Voeding
International Certificate Spinning instructor
International Certificate TRX instructor
Lifestyle Coach

Specialismen:
Begeleiding bij gewichtsverlies
Begeleiding bij figuurverbetering
Begeleiding bij rug-, nek- en schouderklachten
Begeleiding bij Life Style Coaching
Begeleiding bij sportspecifieke training: Badminton – Tennis – Squash – Golf – Voetbal – Volleybal – Basketbal

 

Mika van Gelderen

Geboortedatum: 14 mei 1985
Geboorteplaats: Arnhem
Woonplaats: Arnhem
Beroep: Personal Trainer – Kracht- en conditietrainer Nederlands Curling Team

Een sterk, strak en fit lichaam
Mijn naam is Mika van Gelderen, als Personal Trainer help ik je een krachtig lichaam te ontwikkelen waardoor jij je sterker en fitter voelt dan ooit tevoren. Bij RSPT werk ik in een team van professionals waarbij ik mijn specialisme krachttraining volledig kan benutten.

Met krachttraining bij RSPT. versnellen we het proces van gewicht verliezen, trainen we je lichaam superstrak, verminderen we je lichaamsvet, verhogen we je stofwisseling en de krachttraining geeft je een superfit gevoel. Kortom, met de juiste training en oefeningen zie je er fantastisch uit, krijg je een geweldige energieboost en ga je na de sessie weer voldaan naar huis.

Passie
Elke training is weer anders en elke sessie daag ik je weer uit om nieuwe bewegingen te leren en het beste van je te geven. Elke trainingssessie brengt je weer een stapje dichter bij je gewenste doel. Op jouw eigen tempo, op je eigen niveau. Wees niet bang, we maken geen bodybuilder van je. Maar ik garandeer je, al na korte tijd kan je lichaam er totaal anders uitzien!

Bij het geven van trainingen voel ik echte passie en geniet ik er van als mensen doelstellingen behalen en grenzen verleggen. Uw doel wordt mijn doel en wij bereiken het samen!

Zelf fitness ik fanatiek en ben ik gek van alles wat aan sport gerelateerd is.  Ook geniet ik er erg van om met mijn vrienden er op uit te gaan. Festivals, waterskiën of de dierentuin, daar word ik blij van!

Opleidingen
CIOS Fitness- & Health Coördinator
National Academy of Sports Medicine (NASM)
Overload Worldwide T.O.P. Trainer Level A
Overload Worldwide T.O.P. Trainer Level B
LAPT Personal Trainer
LAPT Re-Size (afslankprogramma)
City Bootcamp Trainer
Kaiser Performance
NGS Sportmassage

Specialismen
Krachttraining
Spiermassa opbouwen
Sportspecifieke krachttraining
Periodisering
Functional training
Stabiliteits- en coretraining
Conditie / uithoudingsvermogen verbeteren
Bootcamp