Fit naar de wintersport

Wil je het maximale uit je ski- of snowboard vakantie te halen? Wil je elke dag weer met een goed gevoel de pistes af? Zorg er dan voor dat je in goede conditie afreist naar je wintersport. Dat maakt je ski- of snowboard vakantie zoveel leuker. Het geeft echt een ‘kick’ wanneer je voelt dat je lichaam sterker is waardoor je makkelijker de afdalingen maakt. Je zult werkelijk versteld staan van de progressie die je maakt na een periode met krachttraining. Bij RSPT, Personal Trainers voor Arnhem en Velp ontwerpen we een op maat gesneden trainingsprogramma voor je.

Blessurevrij
Wanneer je in goede conditie bent, heb je nog meer plezier op je skivakantie. Je zult merken dat je afdalingen zonder moeite pakt. Daarnaast houd je het langer vol en kun je gedurende je vakantie langer de juiste techniek behouden. Een goede voorbereiding maakt de kans op blessures ook nog eens vele malen kleiner. Je hebt immers meer en langer controle over je lichaam en de bewegingen die je maakt.

RSPT helpt je graag in de fysieke voorbereiding naar je wintersport.  In 6, 8 of 10 weken stomen we je klaar, waarbij we twee keer per week trainen. We zullen eerst uitgebreid testen hoe fit je op dit moment bent. Daarna gaan we je fitheid verder omhoog schroeven, specifiek gericht op jouw wintersport. Daarbij werken we gericht aan je conditie en kracht waarbij de nadruk ligt op core-training, been-training, coördinatie en lenigheid.

Voedingstips
Al deze oefeningen doe je samen met je Personal Trainer voor de regio Arnhem en Velp. Wil je niets aan het toeval overlaten dan kunnen we je ook nog een training meegeven die je thuis kunt uitvoeren. Tevens krijg je van ons voedingstips die je kunt gebruiken tijdens je wintersport zodat je je de hele dag energiek voelt op de piste.

We trainen 1 op 1 maar je kunt ook in duo’s. De prijs voor het RSPT Ski Pack van 6 weken is €670,-. Dit omvat 12 trainingen, voedingsadvies en indien gewenst een trainingsschema dat je thuis kunt uitvoeren. Natuurlijk kun je het pakket ook uitbreiden met een aantal weken. In dat geval verandert de totaalprijs van het pakket.

Wil je meer info over de RSPT Ski Pack, stuur dan een mail naar info@rspt.nl of bel direct: 06 53 990 310. Wees er snel bij want we hebben slechts ruimte voor 4 personen.