Tijdelijke stopzetting trainingen ivm Corona virus

De actualiteit heeft ons ingehaald. Vlak nadat we het bericht verstuurd hadden over de doorgang van de trainingen volgde het bericht van de RIVM. Daarin gaf Minister Bruins aan dat sportscholen en fitnessclubs tot zeker 6 april a.s. dicht moet blijven. Hier geven wij, als RSPT ook gehoor aan.

Nu zijn wij geen sportschool en het feit dat we één op één trainen en verregaande hygiënische maatregelen nemen,  reduceert het besmettingsgevaar aanzienlijk. Toch willen we elk risico, hoe klein ook, uitsluiten. Dat heeft ons doen besluiten alle trainingen te annuleren.

Trainingsschema
Toch willen we jullie in beweging houden. We nemen contact op met de mensen die bij ons trainen. We maken dan samen met jou een trainingsschema dat je door de komende periode heen helpt. Zo blijf je in beweging, houd je je immuunsysteem sterk en kunnen we de draad makkelijker weer oppakken als we later weer starten met de trainingen. Wil je meer weten over deze optie, bel ons dan op 06 53 990 310

Zorg ervoor dat je sterk deze periode doorkomt. Wil je je immuunsysteem boosten om je te wapenen tegen het Corona virus, klik dan hier.