Personal Training Velp

Veilig trainen bij RSPT met de nieuwste Corona maatregelen

Corona update 14 januari 2022

Met de nieuwste Corona maatregelen van het kabinet kunnen we weer binnen trainen in onze Personal Trainingsstudio in Velp. We zijn ontzettend blij dat we iedereen weer veilig binnen kunnen ontvangen voor de trainingen.

Binnen trainen weer toegestaan in onze PT studio in Velp

Gelukkig kunnen we veilig trainen bij RSPT met de nieuwste Corona maatregelen. Natuurlijk scannen we nog steeds de QR code en houden we ons nog steeds aan de 1,5 afstand tijdens de trainingen. Daarbij willen we jullie vragen de handen te desinfecteren bij binnenkomst. Met deze maatregelen hopen we de verspreiding van Corona zo veel mogelijk tegen te houden.

Op dit moment zijn praktisch al onze trainingen binnen, behalve op vrijdagochtend, dan vind de Small Group Training plaats is in het bos op Landgoed Beekhuizen.

Iedereen bedankt!

We willen iedereen bedanken die ons in de afgelopen jaren heeft gesteund in deze, voor iedereen, moeilijke tijden. Het was voor ons geweldig te zien dat zo velen de moed bijeen raapten om lekker buiten te trainen wanneer binnen geen optie was. Namens Mika en Rob; hartelijk dank!!

Train je nog niet bij ons in Velp en wil je meer informatie over onze trainingen: klik dan hier voor het contactformulier. We plannen dan een gratis intakegesprek om samen te kijken hoe we je doelen kunnen bereiken.