U ZOEKT EEN PERSONAL TRAINER IN Rozendaal?

PERSONAL TRAINER Rozendaal

Personal Trainer Rozendaal

Wil je eindelijk af van die overtollige kilo's? Wil je niet meer hijgend boven aan de trap staan? Wil je af van lichamelijke ongemakken zoals die zeurende rugpijn of vervelende nekklachten? Wil je een niveau hoger presteren in jouw tak van sport? Of heb je een stok achter de deur nodig om fit te blijven? Als het antwoord op één van deze vragen 'ja' luidt, dan heb je zojuist de eerste stap gezet op weg naar het bereiken van je doelstelling. Als Personal Trainer in Rozendaal help ik je!

Haal het beste uit jezelf!

Stel je eens voor wat voor kick het je geeft als jij je ideale gewicht bereikt. Wat een heerlijk gevoel als je vijf etages met de trap neemt en vrolijk fluitend je collega begroet! Hoe gelukkig zou je zijn als je eens een dag zonder rugklachten begint? Hoe gaaf is het als je eindelijk eens die wedstrijd wint van jouw 'Angstgegner'! Dit alles kan jij bereiken als jij dat wilt. Je zult versteld staan over je eigen kracht. Verbaas jezelf!

Wat doe ik als Personal Trainer voor jou?

Een Personal Trainer begeleidt je 1 op 1 bij het realiseren van je doelen. Dat betekent dat ik je persoonlijk coach bij je trainingen en je voeding. Ik houd nauwgezet bij of je op schema ligt met het plan dat we samen hebben opgesteld. Als het nodig is, stellen we je doelen bij. Het is mijn taak om je te activeren, motiveren, stimuleren en te inspireren.

Dat doe ik door de trainingen constant te variëren en je uit te dagen het beste van jezelf te geven. Ik wil je laten ervaren dat je meer aankunt dan je ooit hebt durven dromen. Het klinkt misschien alsof het allemaal heel zwaar is, maar Personal Training is vooral heel erg leuk! Behaal je doelstellingen, overtref je verwachtingen!

Rob Stalenhoef Personal Training