ACTIE

GRATIS SESSIE

‘VOOR ALTIJD ENERGIEK, KRACHTIG EN EEN GEZOND GEWICHT’

In deze alles verhelderende sessie

  • Leer je hoe je gewicht verliest, energieker en sterker wordt
  • Leer je hoe jouw lijf werkt en reageert (je lijf werkt ingenieus, soms verrassend en simpel)
  • Je krijgt inzicht in je huidige situatie en wat we kunnen veranderen voor het gewenste resultaat
  • Je krijgt nieuwe kennis over jouw lijf en zult gemotiveerd zijn om je doelen te behalen
  • Een kant en klaar plan om je doelen te bereiken


Geef je snel op voor de gratis sessie. We hebben in onze volle agenda slechts twee sessies per maand te vergeven. Dus geef je snel op via onze contact pagina!

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

KARIN VERLIEST 50 KG IN 11 MAANDEN

BART VERLIEST RUIM 16KG!

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    waarom wachten? start NOG vandaag.