Small Group Training Arnhem

SPORT

Wil jij je onoverwinnelijk voelen?

Sterk presteren in jouw tak van sport vraagt om een ijzersterke fysieke conditie. Een goede conditie betekent niet alleen een goed uithoudingsvermogen of veel kracht bezitten. Wanneer je sterk in conditie bent, heb je ook een goede coördinatie, een goede balans en ben je lenig. Kortom, je bent in evenwicht. En als jij fysiek sterk bent, voel jij je ook mentaal onverslaanbaar.

We trainen volgens een schema dat gemaakt is voor jou. Je zult in de eerste weken al direct meer controle voelen over je lijf. En dat geeft een fantastisch gevoel.

We bouwen stap voor stap naar een sterker lichaam dat jouw beter laat presteren. Het is een enorme uitdaging om alle mogelijkheden te benutten die je lichaam in zich heeft. Vervolgens is het de kunst om die ‘power’ op het juiste moment beschikbaar te hebben. Wanneer het er echt toe doet! Op die momenten in het jaar dat je echt wilt pieken.

Integratie

Vaak wordt gedacht dat kracht en uithoudingsvermogen de meest belangrijke pijlers van de atleet zijn. Maar deze aspecten worden niet optimaal benut wanneer we coördinatie, balans en lenigheid vergeten. Wanneer je die elementen integreert dan leer je jouw lichaam echt goed kennen. Dan ken je de sterktes en zwaktes van je lichaam en daar kun je jouw spel op aanpassen. Zo breng je sportprestaties op een hoger niveau! Maak je echt weer een stap vooruit. RSPT heeft ervaring in de volgende sporten:

 • Badminton
 • Tennis
 • Hardlopen
 • Wielrennen/mountainbiken
 • Zwemmen
 • Squash
 • Golf
 • Voetbal
 • Volleybal
 • Basketbal
 • Curling
 • Paardrijden
Lees verder

De kracht en het uithoudingsvermogen hebben om dit keer die wedstrijd wel te winnen. Je niveau zodanig opschroeven dat je bij de besten behoord. De partij domineren door meer power in je lijf! Hoe gaaf is dat!

Met onze krachttrainingen merk je al snel dat je lijf sterker wordt. Daarmee zal ook je spel veranderen. Meer snelheid, meer kracht, meer beheersing en bewustzijn en meer uithoudingsvermogen geven je meer controle over de wedstrijd. Supporters en je tegenstanders zullen werkelijk versteld staan.

RSPT heeft ruime ervaring met topsport en wedstrijdsporters. Wil jij ook bij het winnende team trainen, vraag dan direct een intakegesprek aan.

De afgelopen 5 jaar heeft RSPT diverse sporters begeleidt naar de volgende stap in hun niveau. Of het nu ging om topsporters, fanatieke wedstrijdsporters of recreatieve wedstrijdsporters. Bij alle atleten hebben we het niveau flink kunnen opschroeven.

Ruime ervaring in de (top)sport

Rob heeft zelf een aantal jaar professioneel badminton gespeeld en Mika heeft diverse topsporters getraind op het gebied van kracht en conditie. Hij heeft daarbij drie Olympiërs uit de Nederlandse badmintonploeg naar Rio begeleid. Op dit moment is Mika actief bij de Nederlandse Curlingploeg met als doel ze klaar te stomen voor de Olympische Spelen van Pyongchang in Korea. Rob trainde voor de Olympische Spelen met de Egyptische springruiter Karim el Zoghby.

Maar we begeleiden niet alleen topsporters. We hebben diverse tennissers begeleidt, golfers, zwemmers, triatleten, voetballers, wedstrijddansers, schaatsers, wielrenners, hardlopers evenals ruiters en badmintonners op wedstrijdniveau.

RSPT is actief bezig binnen de topsport in Nederland. Zo werd in de aanloop naar de Olympische Spelen 2016 te Rio de Janeiro de Nederlandse Badminton Selectie fysiek klaargestoomd voor het aller hoogste internationale podium. Top badmintonners Jacco Arends, Selena Piek en Eefje Muskens hebben mede onder begeleiding van RSPT een droom werkelijkheid zien worden!

Momenteel is de Nederlandse Curlingbond in samenwerking met RSPT. Onder fysieke begeleiding werd eerst een gouden medaille in de B-poule op het EK veroverd en werd historie geschreven door zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi en voor het eerst in 22 jaar te plaatsen voor de WK 2017!

In aanloop naar de Olympische Spelen is de Egyptische springruiter Karim el Zoghby getraind door Rob. ‘We hebben veel ‘core’ werk gedaan zodat Karim zo stabiel mogelijk op zijn paard zat.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 108. Onze trainingsstudio ligt praktisch aan het Velperbroekcircuit en dat maakt ons makkelijk bereikbaar vanuit Arnhem, Westervoort, Duiven, Didam, Zevenaar en Oosterbeek. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen in Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

MARION VERLIEST 10 KG IN 2 MAANDEN

MIREILLE VERLIEST 5 KG IN 3 MAANDEN

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

  waarom wachten? start NOG vandaag.