banner personal training velpSTART NU: BEL 06-53990310

Personal Training

gratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velp

Grote veranderingen zitten in de kleine dingen. De kleine keuzes die we iedere dag maken tellen op tot het grote geheel. Soms kan het verdraaid moeilijk zijn om gezonde keuzes te blijven maken, keer op keer, dag na dag. Helemaal in onze drukke levens. Met een leefstijlcoach van RSPT sta je niet langer alleen voor die keuzes. Kies nu één keer voor leefstijlcoaching bij RSPT en iedere volgende keuze wordt makkelijker! Óók die gezondere keuze, beloofd.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Hier lees je alles over leefstijlcoaching bij RSPT in Velp (Arnhem). Weet jij al zeker dat een leefstijlcoach precies is wat jij nu nodig hebt? Neem dan direct contact op via onderstaande button.

Leefstijlcoaching volgens RSPT

Druk, druk, druk! We kennen het allemaal wel. ’s Ochtends heb je nog net tijd om een ontbijtje mee te pakken voor onderweg (lees: een banaan), die koffie haal je wel op het station. Lunch maken? Vergeet het maar, daar heb je echt geen tijd voor. En de supermarkt zit om de hoek van je werkplek, dus geen probleem. Maar tussen de middag sta je je te verlekkeren bij banketafdeling. Wel of geen appelflap meenemen? Je werkt toch hard, dat heb je wel verdient! ’s Avonds kom je uitgeblust thuis na een lange dag. Geen boodschappen in huis. Ga je nog bedenken wat je gaat koken en boodschappen halen? Een pizza bestellen klinkt als een veel beter plan. En ’s avonds nog sporten? Nee, dat zit er echt niet meer in. Ach ja, maakt niet uit. Morgen weer een dag!

We hebben allemaal drukke levens waarin we het liefst zo veel mogelijk doen en beleven. Iedere dag opnieuw moeten we honderden of wel duizenden kleine keuzes maken. Als je geleefd wordt door het moment maak je die keuzes snel en ondoordacht. Iedereen heeft wel eens zo’n dag. Maar soms moet je tot de conclusie komen dat bijna alle dagen in een sneltreinvaart aan je voorbij flitsen. Komen gezonde keuzes daardoor in de knel? Heel begrijpelijk! Gelukkig hebben wij een oplossing.

Met een leefstijlcoach van RSPT hoef je je dagelijkse keuzes niet meer alleen te maken. Met onze begeleiding heb jij een stok achter de deur om bewuster keuzes te maken die leiden tot een gezondere levensstijl en uiteindelijk jouw te behalen doel.

Met leefstijlcoaching van RSPT werk jij samen met jouw persoonlijke leefstijlcoach toe naar:

 • gezonder eten en een gezond gewicht behalen en behouden
 • meer bewegen
 • beter slapen en lekker ontspannen om écht tot rust te komen
 • omgaan met stress en andere problemen: hoe blijf ik voor mezelf zorgen als het op een ander gebied minder goed gaat?
 • het volhouden van je nieuwe, gezonde levensstijl

Ook andere persoonlijke doelen zijn mogelijk, waarbij een leeftstijlcoach van RSPT jou kan helpen deze doelen te halen.

Rob

Rob is de eigenaar van RSPT en werkt al 15 jaar als personal trainer. Rob weet jou te motiveren en gaat voor jouw doelen. Jij hebt je doelen gesteld, samen zorgen we ervoor dat jij ze gaat halen! Resultaat staat voorop. En om jou zo goed mogelijk te ondersteunen heeft hij Personal training uiterst geprofessionaliseerd: jij kunt altijd terecht in de eigen professionele personal training studio van RSPT op een ideale locatie. Met alles wat jij maar nodig hebt om jouw doel te halen.

rob personal trainer rheden

Jouw doel, jouw resultaat met leefstijlcoaching

Misschien wil je graag wat afvallen. Of is het jouw doel om kracht en spieren op te bouwen? Wat je doel ook is, met leefstijlcoaching kun je er naartoe werken. Het behalen van jouw ultieme doel is niet het resultaat van één enkel trucje uitvoeren, bijvoorbeeld 2 keer in de week een sporten, en herhalen tot je er bent. Alle aspecten van jouw levensstijl zijn van (grote!) invloed op het behalen van jouw doel: van wat je eet tot hoeveel je beweegt en zelfs hoeveel (goede) rust je krijgt. Heb je moeite met bewuste en gezonde keuzes maken? Of lukt dat wel maar lijk je ondanks dat niet dichter bij je doel te komen? Een leefstijlcoach van RSPT kan jou naar je doel helpen.

Afvallen met behulp van leefstijlcoaching

Ben je wat te zwaar? Of heb je obesitas? Misschien heb je wel stapels leuke kleding in de kast die je niet meer past of voel je je iedere dag slap en futloos. En als je kleine kinderen in je leven hebt is het soms moeilijk verkroppen dat je ze niet bij kan houden. Wat je reden ook is, als je te zwaar bent is afvallen een goede keuze voor je gezondheid.

Maar afvallen kan ook een lang en moeizaam traject worden, helemaal als je er alleen voor staat. Met een leefstijlcoach van RSPT heb jij die stok achter de deur die je nodig hebt om je doel te bereiken. Samen maken we concrete plannen met duidelijke en kleine stappen. Zo hoef je zelf de stappen niet meer te bedenken, alleen nog maar uit te voeren. De enige keuze die dan nog over blijft is: het plan volgen of er van afwijken. En dat maakt het een stuk makkelijker om vol te houden!

Heb je een moeilijk moment of weet je even niet meer wat je moet doen? Geen zorgen! Jouw persoonlijke leefstijlcoach is bereikbaar via WhatsApp/mail/telefoon. Samen maken we dan de bewuste keuze. En de bewuste keuze betekent echt niet altijd de meest gezonde keuze, je mag ook zeker genieten. Jouw leefstijlcoach houdt overzicht en zorgt dat jouw keuzes in balans blijven. Zo zorgen we er samen voor dat jij die toffe jeans weer past en je helemaal lekker in je vel zit. Klinkt als een plan, of niet?

Conditie verbeteren met behulp van leefstijlcoaching

Ben jij op het eerste oog gezond en fit, maar weet jij dat het eigenlijk beter kan? Je drukke leven staat je in de weg om de gezondere keuze te maken. Logisch, we kennen de dagen allemaal waarin we geleefd worden door het moment. Maar veel van dat soort dagen zorgen er wel voor dat je conditie niet helemaal op het niveau is dat je zou willen. Of misschien ben jij juist al wel een hele tijd aan het trainen, maar zie je al wéken geen vooruitgang meer. Je weet dat je niets verkeerd doet, maar het resultaat blijft toch uit. Waar doe je het dan voor?

Met leefstijlcoaching kun je je conditie verbeteren. Of je nu een plateau moet doorbreken of moet beginnen met meer bewegen, jouw doel komt binnen handbereik met de juiste ondersteuning. Samen bepalen we doelen waar je naartoe kan werken en de gezonde keuzes die nodig zijn om daar te komen.

We kunnen je conditie van 0 opbouwen naar uitmuntend. Als je niet op 0 begint, zoeken we uit waar je andere keuzes moet maken om wel resultaat te zien van je harde werk. Misschien heb je te veel focus gehad op conditie en kun je krachttraining toevoegen. Of misschien eet je te veel of juist te weinig. Wat het ook is, samen komen tot een oplossing én een resultaat.

Kracht- en spieropbouw met behulp van leefstijlcoaching

Krachttraining schrikt misschien af, maar met een personal trainer van RSPT hoef je je geen zorgen te maken. We bepalen eerst jouw startniveau en vanuit daar bouwen we het veilig en zorgvuldig stap voor stap op. Het opbouwen van spieren is een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam en daarmee een gezonde levensstijl.

Om goed spieren om te bouwen en vervolgens te behouden is er meer nodig dan het gewicht op je barbell omhoog krikken. Ook voeding en voldoende rust spelen een belangrijke rol in jouw uiteindelijke resultaat. Vind je het moeilijk om stappen te bepalen, of je aan een plan te houden? Leefstijlcoaching kan uitkomst bieden!

Leefstijlcoach met krachttraining

Wil jij aan de slag met leefstijlcoaching? Dit zijn de kosten

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen. Jouw persoonlijke begeleidingssessies zijn dan wel 1-op-1.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend programma samenstellen. Je kunt een programma al starten vanaf 175!

Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Waarom leefstijlcoaching bij RSPT?

 • Een persoonlijke en gecertificeerde leefstijlcoach
 • Wij gaan voor blijvend resultaat
 • Een op maat gemaakt, persoonlijk plan op het gebied van training, voeding en rust
 • Individueel of in kleine groepen sporten in onze moderne PT-studio
 • Al meer dan 12 jaar ervaring als leefstijlcoach

BART VERLIEST RUIM 16 kilo! WAT EEN PRESTATIE

Mireille wilde afvallen en strakker in haar vel zitten

Wat andere zeggen over leefstijlcoaching bij RSPT

Met onze aanpak en door persoonlijke afstemming van jouw training, voeding, mindset en rust is het mogelijk doelstellingen te bereiken en resultaten te boeken waarvan je nooit had durven dromen. Maar geloof het niet op ons woord, dit zeggen jouw voorgangers over RSPT!

Ga aan de slag met jouw droomdoel met leefstijlcoaching bij RSPT!

Ben jij er klaar voor om met jouw leefstijlcoach je doelen te bereiken? Maak dan nu de keuze die alle toekomstige keuzes makkelijker gaat maken en start met leefstijlcoaching bij RSPT!

RSPT is gevestigd op de President Kennedylaan 108, naast het Rijnstate Velp. Ideaal bereikbaar ook vanuit Arnhem.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

  Personal trainer Duiven en Oosterbeek

  waarom wachten? start NOG vandaag.