Small Group Training ArnhemSTART NU: BEL 06-53990310

Sporten Arnhem

Sporten in Arnhem voor iedereen

Sporten is natuurlijk hartstikke leuk, daar zijn wij ook van overtuigd, alleen zie je wel dat mensen het moeilijk vinden om te beginnen met sporten. Hoe moet je namelijk beginnen? Het antwoord op deze vraag kan erg verschillen, iedereen zal ook met een andere reden gaan sporten namelijk. De een wilt lekker gaan sporten omdat ze willen afvallen waar de ander graag spiermassa wilt gaan opbouwen. Alles kan natuurlijk in de sportschool worden gedaan, het is puur waar jouw motivatie ligt. Natuurlijk kunnen wij dan nog helpen met personal training. Dat zal eigenlijk wel de beste manier zijn om te beginnen met sporten. Wij zullen namelijk al onze kennis en ervaring toepassen zodat we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden met het sporten.

Geen geschreeuw

Een ding waar wij absoluut geen fan van zijn is schreeuwen of overmatig overdreven sporten. Wanneer je namelijk wordt geforceerd om dingen te doen zal het sporten er niet leuker op worden. Het zal dan als een verplichting gaan voelen. Hier doen wij niet aan mee. Wij zullen namelijk voor een comfortabele omgeving zorgen tijdens het sporten Arnhem zodat je nog wel plezier houdt in het sporten. Dit betekent niet dat er niet gesport wordt. Wij willen namelijk ook resultaten met jou behalen en dit zullen we ook doen, alleen op onze eigen manier die zo vriendelijk mogelijk is zodat iedereen het leuk blijft vinden.

Sporten Arnhem

Begin morgen al!

Mocht je interesse hebben gekregen om bij ons in Arnhem te gaan sporten dan kun je morgen al beginnen. Hoe eerder je begint hoe sneller je ook resultaten kunt behalen. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor advies zodat je ook weet waar je aan kunt beginnen en wat het allemaal precies inhoudt en misschien zien we jou dan binnenkort bij ons binnenkomen lopen.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Je staat er niet alleen voor

    Zoals we bij RSPT zeggen, je staat er niet alleen voor. Met Small Group Training Arnhem zul je er letterlijk niet alleen voor staan. Je kunt dan samen met anderen, misschien wel mensen die je kent, gezellig gaan sporten. Het leuke hiervan zal ook zijn dat je elkaar kunt uitdagen en ondersteunen. Sporten moet namelijk leuk blijven en op deze manier zul je het meteen een stuk leuker maken. Uiteraard kun je ook een keer eerst kijken of dit bevalt. Niet iedereen vindt het namelijk fijn om in groepsverband te sporten.

    waarom wachten? start NOG vandaag.