Small Group Training ArnhemSTART NU: BEL 06-53990310

Small Group Training Arnhem

Wil jij je
onoverwinnelijk voelen?

Small Group Training Arnhem

Bij ons kun je natuurlijk gebruik maken van personal training, het zit tenslotte ook in onze naam RSPT, maar we beiden echter ook nog andere diensten aan. Zo kun je bij ons namelijk ook terecht voor Small Group Training Arnhem. Dit is misschien wel leuker voor jou om aan deel te nemen. Dit zal namelijk een lekker intensieve manier van sporten zijn. Een uurtje lekker knallen zodat je heerlijk het gevoel hebt dat je daadwerkelijk hebt gesport. Dat is tenslotte ook wat veel mensen willen, het gevoel hebben dat je lekker hebt gesport. Zoals de naam Small Group Training ook doet zeggen, zal je dus niet alleen sporten. Gezellig in een kleine groep met vaak een maximum van zes mensen. Op de manier kan een personal trainer nog iedereen de nodige aandacht geven, maar kun je ook nog elkaar motiveren tijdens het sporten.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

  Je staat er niet alleen voor

  Zoals we bij RSPT zeggen, je staat er niet alleen voor. Met Small Group Training Arnhem zul je er letterlijk niet alleen voor staan. Je kunt dan samen met anderen, misschien wel mensen die je kent, gezellig gaan sporten. Het leuke hiervan zal ook zijn dat je elkaar kunt uitdagen en ondersteunen. Sporten moet namelijk leuk blijven en op deze manier zul je het meteen een stuk leuker maken. Uiteraard kun je ook een keer eerst kijken of dit bevalt. Niet iedereen vindt het namelijk fijn om in groepsverband te sporten.

  waarom wachten? start NOG vandaag.

  Even praktisch

  Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

  Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

  Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

  We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.