RSPT

Samen werken aan je doelen

Personal Training bij RSPT in Velp betekent samen werken aan je doelen. Ieder persoon is anders, ieder persoon heeft andere wensen. Door persoonlijke afstemming van jouw training, voeding, mindset en rust is het mogelijk je doelstellingen te bereiken en resultaten te boeken die je nooit had durven dromen. Personal Training is uitdagend, leuk en doet jezelf verbazen over je eigen kracht. Ervaar nu wat Personal Training voor je kan doen.

Starten op je eigen niveau

Allereerst brengen we uitgebreid je doelstellingen in kaart. Daarbij geef je aan binnen welk tijdsbestek jij je doel wilt behalen. Vervolgens stellen we de beginsituatie vast: hoe sta je er nu voor? Heb je blessures? Welke activiteiten onderneem je nu? Wat is je sportieve achtergrond? Wat vind jij leuk om te doen? Wanneer dat allemaal duidelijk is, doen we een aantal metingen en testen om concreet een aantal zaken vast te stellen. Vanaf dat moment gaan we daadwerkelijk trainen. Je begint op je eigen niveau.

Binnen een aantal weken merk je al de eerste resultaten. Je voelt je dan langzaam maar zeker sterker en energieker worden. Op weg naar het bereiken van jouw doelstellingen!

Samen staan we sterk

Veel mensen vinden het moeilijk om die doelen alleen te bereiken. Heb jij ook vragen als: hoe moet ik dat aanpakken? Waar moet ik beginnen? Doe ik het wel goed? Begrijpelijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een Personal Trainer. Die heeft de kennis in huis om met jou de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt. Een Personal Trainer motiveert je, prikkelt je, houdt je scherp en leert je een gezonde leefstijl te hanteren. Wil je eens kijken of jij en ik die klik hebben om samen jouw doelen te bereiken?

Missie

Wij hebben het ons doel gemaakt om iedereen die daar voor open staat te laten ervaren wat het is om hun gezondheid op een hoger peil te brengen. De mogelijkheden die dat geeft en de energie die de trainingen en goede voeding losmaken zijn ongekend. Dat opent deuren naar nieuwe keuzes in jouw leven die je niet voor mogelijk houdt. Als je daar een glimp van ervaart dan wil je vanzelf meer. Wanneer jij de beste versie van jezelf bent, zal dat ook je omgeving inspireren. En zo geef jij je nieuwe elan door aan de mensen om je heen.

Visie

Bij RSPT is het ons doel onze klanten te laten inzien hoe je tot een optimale gezondheid komt.  Dit doen we op zo’n manier dat we je de skills en kennis mee te geven om na het traject van de trainingen zelfstandig verder te gaan. Na het trainingsblok heb je uitgebreide kennis meegekregen over voeding, training en mindset. Met deze tools kun je nu zelfstandig je gezondheid naar een hoog niveau brengen en houden. Zelfs als je een hekel hebt aan trainen, zal je dat na korte tijd leuk gaan vinden. Als dat allemaal gebeurt, is onze missie geslaagd!

ROB STALENHOEF

Ik ben Rob Stalenhoef en ik help mensen hun gewicht en gezondheid te managen als Personal Trainer. Ik ben gespecialiseerd in gewichtsverlies en met ons team zorgen we voor blijvende resultaten.

Als je echt serieus bent om een andere leefstijl te kiezen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij je overgewicht werkelijk zat, kom dan eens vrijblijvend met ons praten. Of je nu 5 kilo wilt afvallen of 10, 20 of misschien wel meer gewicht wilt verliezen. Samen schetsen we de weg naar jouw doelen. Wij begeleiden je intensief op het gebied van training, voeding en je mindset.

Een gezonde leefstijl aannemen is niet saai! Het geeft je meer energie, je voelt je sterker, meer helder, je bent vrolijker, optimistischer en je krijgt veel meer zaken gedaan dan je ooit had durven dromen. Je stijgt hoog boven jezelf uit! Bij RSPT. zijn je al velen voorgegaan.

Ik woon al jarenlang in Arnhem. Het gebied rond de Rijn en de Veluwe vind ik een prachtige plek en dat maakt dat ik me hier thuis voel. Jarenlang heb ik me druk beziggehouden met de badmintonsport. Tegenwoordig houd ik me fit op de racefiets en in de fitnesszaal. Ontspannen doe ik graag met een dagje sauna of met vrienden lekker eten in de stad.

MIKA VAN GELDEREN

Mijn naam is Mika van Gelderen, als Personal Trainer help ik je een krachtig lichaam te ontwikkelen waardoor jij je sterker en fitter voelt dan ooit tevoren. Bij RSPT werk ik in een team van professionals waarbij ik mijn specialisme krachttraining volledig kan benutten.

Met krachttraining bij RSPT. versnellen we het proces van gewicht verliezen, trainen we je lichaam superstrak, verminderen we je lichaamsvet, verhogen we je stofwisseling en de krachttraining geeft je een superfit gevoel. Kortom, met de juiste training en oefeningen zie je er fantastisch uit, krijg je een geweldige energieboost en ga je na de sessie weer voldaan naar huis.

Elke training is weer anders en elke sessie daag ik je weer uit om nieuwe bewegingen te leren en het beste van je te geven. Elke trainingssessie brengt je weer een stapje dichter bij je gewenste doel. Op jouw eigen tempo, op je eigen niveau. Wees niet bang, we maken geen bodybuilder van je. Maar ik garandeer je, al na korte tijd kan je lichaam er totaal anders uitzien!

Bij het geven van trainingen voel ik echte passie en geniet ik er van als mensen doelstellingen behalen en grenzen verleggen. Uw doel wordt mijn doel en wij bereiken het samen!

Zelf fitness ik fanatiek en ben ik gek van alles wat aan sport gerelateerd is. Ook geniet ik er erg van om met mijn vrienden er op uit te gaan. Festivals, waterskiën of de dierentuin, daar word ik blij van!

Gezonde partners

Bij RSPT staat je gezondheid voorop. Gezondheid is meer dan fysieke training en advies over gezonde voeding. Wij gaan graag een stap verder. Daarom zijn we trots samen te werken met een aantal gezonde partners uit de regio Arnhem en Velp. Zij helpen mee je gezondheid naar een hoger plan te tillen. Wij stellen ze graag aan je voor:

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    waarom wachten? start NOG vandaag.