AFVALLEN

JE WILT AFVALLEN:
EN NU?

Afvallen doe je met training en verantwoorde voeding. Maar wij gaan verder! Wij willen je leren hoe je lichaam werkt en reageert op training en goede en slechte voeding. Op die manier heb jij de regie over je eigen keuzes. Deze kennis blijft je de rest van je leven bij. Je investeert dus in je huidige situatie en in je toekomst.

Gewicht verliezen is relatief makkelijk als je weet hoe je lichaam werkt. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Nog meer dan training. Wij laten je zien dat gezonde voeding makkelijk en lekker is.

Je gaat bij ons niet zomaar aan de slag met training en voeding. Wij willen je leren wat training en voeding met je doet. Je bewustzijn over voeding en training vergroten zodat je in een later stadium zelfstandig verder kunt. Je weet dan immers wat goed is voor je lijf.

Gezonde voeding is heerlijk!

Je krijgt van ons de kennis over de processen in je lichaam en wat jij kunt doen om deze processen goed te laten verlopen. Met deze informatie zul je tot in de lengte van dagen betere keuzes maken omdat je die info je hele leven met je meedraagt. Hoe meer info je hebt, hoe leuker het wordt. En dan wordt trainen echt een plezier!

Weet dat gezonde voeding verschrikkelijk lekker is! Je ontvangt niet alleen voedingsschema’s maar ook de hele wetenschap die daar achter ligt.

Lees verder

Gewicht verliezen zodat je weer de kleding kan kopen die je echt leuk vindt. Zodat je weer trots bent op je lichaam. Dat je weer energie hebt voor tien. Kortom, zodat jij weer lekker in je eigen vel zit.

We leren je graag over hoe jij je gewenste gewicht kunt bereiken. Kennis over training en voeding is daarbij essentieel. Maar er speelt nog een aantal elementen een belangrijke rol. Zodra je die ‘geheimen’ kent en toepast, dan kan jij voor altijd een gezond gewicht behouden. Je weet dan immers wat goed is voor je lijf.

Je start altijd op je eigen niveau en stap voor stap zul je elke week een stukje fitter worden. En dan wordt trainen echt een plezier!

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 108. Onze trainingsstudio ligt praktisch aan het Velperbroekcircuit en dus gemakkelijk te bereiken vanuit Arnhem, Westervoort, Duiven, Didam, Zevenaar en Oosterbeek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen in Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

Meer ervaringen 

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.