AFVALLEN

JE WILT AFVALLEN:
EN NU?

Afvallen nabij Westervoort met RSPT

Wil je graag afvallen nabij Westervoort? Misschien heb je al een tal van diëten geprobeerd zonder resultaat. Of misschien lukt het helaas niet om je verloren kilo’s er permanent vanaf te houden. RSPT staat voor je klaar en helpt je hier graag bij.

Goed begonnen is half gewonnen

Eerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarbij we je doelen bespreken en in kaart brengen. Hoeveel zou je willen afvallen? Welke oefeningen vind je prettig of lijken je prettig om te doen? Waar zie je tegenop en zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden? Je levenswijze en voedingsgewoonten worden besproken, waarna we aan de slag gaan met een plan van aanpak. Uiteraard is dit volledig in samenspraak met jou. Een plan waar je niet helemaal achter staat zal zeer waarschijnlijk niet voor het gewenste resultaat zorgen. Dit willen we natuurlijk absoluut vermijden.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Wij motiveren en ondersteunen je bij afvallen nabij Westervoort

Bij afvallen in de buurt van Westervoort geloven wij heel sterk in een individuele en persoonlijke aanpak. Vanaf de eerste kennismaking krijg je dus een persoonlijke coach aangewezen die je gedurende het volledige traject zal begeleiden, opvolgen en motiveren. Er zullen moeilijke momenten zijn, momenten waarop je even de moed verliest en dan is daar jouw coach om je dat steuntje in de rug te geven om met volle moed verder te gaan.

Een totaalaanpak bij RSPT

Afvallen draait om een combinatie van het aanpassen van de voedingsgewoonten en beweging. Daarom maken wij van afvallen nabij Westervoort voor jou naast een persoonlijk voedingsschema ook een trainingsschema op. Je zal zien dat dit een veel effectievere manier is om gewicht te verliezen dan enkel met voeding alleen. Het spreekt voor zich dat we dit opmaken aan de hand van jouw fysieke conditie en met aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden.

personal training Velp

Wil je aan de slag? Start vandaag nog met afvallen nabij Westervoort

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem gerust contact met ons op via 06-53990310 of stuur een e-mail naar [email protected].. We gaan graag samen de strijd tegen de kilo’s aan. Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal.

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.