banner personal training velpSTART NU: BEL 06-53990310

Personal training nabij Rheden

JE WILT AFVALLEN:
EN NU?

Wil je eindelijk af van die overtollige kilo’s? Wil je niet meer hijgend boven aan de trap staan? Wil je af van lichamelijke ongemakken zoals die zeurende rugpijn of vervelende nekklachten? Wil je een niveau hoger presteren in jouw tak van sport? Of heb je een stok achter de deur nodig om fit te blijven? Als het antwoord op één van deze vragen ‘ja’ luidt, dan heb je zojuist de eerste stap gezet op weg naar het bereiken van je doelstelling. Als Personal Trainer Rheden help ik je!

Haal het beste uit jezelf

Stel je eens voor wat voor kick het je geeft als jij je ideale gewicht bereikt. Wat een heerlijk gevoel als je vijf etages met de trap neemt en vrolijk fluitend je collega begroet! Hoe gelukkig zou je zijn als je eens een dag zonder rugklachten begint? Hoe gaaf is het als je eindelijk eens die wedstrijd wint van jouw ‘Angstgegner’! Dit alles kan jij bereiken als jij dat wilt. Je zult versteld staan over je eigen kracht. Verbaas jezelf Met behulp van een personal trainer nabij Rheden!

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje, want wij willen er voor zorgen dat jij jou doel bereikt met personal training nabij rheden

Als je besluit te starten met personal training Rheden dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zult u meer energie en kracht ervaren. Met personal training kom je nooit te kort.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Wat doe ik als personal trainer voor jou?

Als personal trainer nabij Rheden begeleid ik je 1 op 1 bij het realiseren van je doelen. Dat betekent dat ik je persoonlijk coach bij je trainingen en je voeding. Ik houd nauwgezet bij of je op schema ligt met het plan dat we samen hebben opgesteld. Als het nodig is, stellen we je doelen bij. Het is mijn taak om je te activeren, motiveren, stimuleren en te inspireren.

Dat doe ik door de trainingen constant te variëren en je uit te dagen het beste van jezelf te geven. Ik wil je laten ervaren dat je meer aankunt dan je ooit hebt durven dromen. Het klinkt misschien alsof het allemaal heel zwaar is, maar Personal Training Rheden is vooral heel erg leuk! Behaal je doelstellingen, overtref je verwachtingen!

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk hier wat zij zeggen over RSPT.

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.