Afvallen nabij Arnhem

JE WILT AFVALLEN:
EN NU?

Afvallen nabij Arnhem met RSPT

Zou je graag willen afvallen nabij Arnhem? Heb je een doel voor ogen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? RSPT staat voor je klaar en biedt professionele en persoonlijke begeleiding. Bij afvallen wordt er door velen onmiddellijk van uitgegaan dat dit een kwestie is van het aanpassen van de voeding en de voedingsgewoonten. En hoewel dit klopt, is dit gegeven zeker niet volledig. Om tot een optimaal en blijvend resultaat te komen kan je beste een goede en verantwoorde voeding combineren met een weldoordacht trainingsschema.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Stap voor stap afvallen nabij Arnhem

Tijdens het intakegesprek zullen we in gesprek gaan over je doelen, eetgewoonten en je mate van beweging. We brengen je huidige situatie in kaart evenals je doelen. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met jouw persoonlijk plan. Je krijgt van ons een gedetailleerd voedingsschema en een persoonlijk trainingsschema dat we nauw opvolgen en waar nodig bijsturen. We meten met grote regelmaat diverse variabelen zodat we kunnen zien of we op schema liggen richting je doelen. Dan  zal ook blijken of het schema bijgesteld moet worden. Ieder lichaam reageert immers anders, waardoor het nauwkeurig bijstellen van een voedings- of bewegingsschema noodzakelijk is om tot de beste resultaten te komen.

Afvallen in Arnhem? Neem vandaag nog contact met ons op!

Afvallen nabij Arnhem hoef je niet alleen te doen. Wij staan voor je klaar met raad en daad, van het begin tot het eind. Ons team werkt samen met jou aan je doelen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via 06-53990310 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan voor je klaar en gaan de strijd graag met je aan.  Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we ook heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal.

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

Meer ervaringen 

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.