banner personal training velpSTART NU: BEL 06-53990310

Personal training nabij Arnhem

Wil jij je
onoverwinnelijk voelen?

Personal trainer nabij Arnhem: kies voor RSPT

Denk je erover na om te sporten onder begeleiding van een personal trainer nabij Arnhem? Heb je voor jezelf besloten dat je een andere weg wilt inslaan en dat je gezonder wilt leven? Gefeliciteerd, hiermee is de eerste belangrijke stap gezet. Wij willen je hier graag bij helpen, waarbij we onze kennis en ervaring benutten, zodat jij je doelen kunt behalen.

Werkwijze van RSPT

Ieder individu is verschillend en elk lichaam reageert anders. Daarom  geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom starten wij met een persoonlijke intake om vast te stellen wat je doelen zijn, je dagelijkse activiteiten, je huidige fitheid en voedingspatroon. Wij leggen je onze succesmethode uit en met jouw persoonlijke informatie maken we een persoonlijke schets richting jouw doelen.
Een persoonlijk trainingsprogramma wordt gecombineerd  met een uitgebreid en persoonlijk voedingsschema om tot de beste resultaten te komen. Gezonde voeding en training zijn een natuurlijk medicijn voor een gezond lichaam.

Begeleiding bij elke stap

Uiteraard dienen de trainingen en het voedingsschema goed opgevolgd te worden. Indien nodig zullen wij tijdig bijsturen. Voor een optimaal resultaat moet een lichaam constant geprikkeld worden en opnieuw worden uitgedaagd. Om je lichaam constant uit te dagen werken we met verschillende trainingsfases. Elke training zorgen we ervoor dat je lichaam de juiste prikkel krijgt om sterker en fitter te worden. Zo is de intensiteit nooit te hoog of te laag. Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, maar vinden het net zo belangrijk dat we blessures vermijden.

Wij gaan de uitdaging aan!

Ongeacht of je weinig of veel ervaring hebt met sporten, bij RSPT bieden wij begeleiding op maat. Jouw personal training Arnhem gaat graag de uitdaging graag aan om samen met jou je doelen te bereiken. Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we ook heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 06-53990310 om een afspraak te maken.

Samenwerking

Momenteel is de Nederlandse Curlingbond in samenwerking met RSPT. Onder fysieke begeleiding werd eerst een gouden medaille in de B-poule op het EK veroverd en werd historie geschreven door zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi en voor het eerst in 22 jaar te plaatsen voor de WK 2017!

In aanloop naar de Olympische Spelen is de Egyptische springruiter Karim el Zoghby getraind door Rob. ‘We hebben veel ‘core’ werk gedaan zodat Karim zo stabiel mogelijk op zijn paard zat.

Persoonlijke begeleiding

Sporten is natuurlijk hartstikke leuk en ook nog eens goed voor je alleen voor sommige is het lastig om te gaan beginnen. Het beste wat je kunt gaan doen is gaan sporten met een personal trainer, bij ons bijvoorbeeld. Wij staan namelijk bekend om personal training in Arnhem, maar mocht je in de buurt wonen in bijvoorbeeld Huissen of Oosterbeek dan kun je bij ook terecht voor personal training.  

Toch heeft deze naam een donkere wolk boven zich hangen. Dit komt omdat een personal trainer altijd wordt vergeleken met iemand die alleen maar resultaten wilt zien en jou daar helemaal voor uitput. Alleen maar hard gaan sporten zodat de doelen worden behaald. Dat is niet hoe wij het doen. Wij zorgen er natuurlijk wel voor dat je de doelen kunt behalen die je wilt halen, sterker nog, we zullen er samen naar kijken zodat we doelen kunnen stellen die jij wilt, maar ook die haalbaar zijn. Verder zullen wij je niet helemaal bekaf sporten waardoor je een week lang niet kunt bewegen van de spierpijn. Onze manier van sporten is namelijk lekker sporten, op een goed tempo waarmee je dus wel naar je doel kan werken. Hoe wij het willen omschrijven, vriendelijk met resultaat.

Voeding

Personal training bij ons in Arnhem zal ook meer zijn dan alleen sporten. Zo moet je er bijvoorbeeld ook rekening mee houden dat voeding een zeer grote rol speelt. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan echter ook nog een stapje verder. Het is namelijk niet alleen dat we kijken naar een voedingsschema wat past bij jou, maar we zullen ook een hoop recepten mee geven zodat je altijd iets anders kan eten. Bovendien zullen de recepten ook allemaal vrij eenvoudig te maken zijn. Wanneer je namelijk een hele dag hebt gewerkt hebt je ook geen zin om nog een hele maaltijd te koken.

Verschillende redenen om te sporten

Waar je ook moet naar kijken is de reden waarvoor je gaat sporten. Wij zullen op alle gebieden ondersteuning kunnen bieden. Personal training Arnhem is er bijvoorbeeld om af te vallen, meer spiermassa op te bouwen of om een goede conditie op te bouwen. Natuurlijk staan wij er ook altijd voor open om jou te ondersteunen met sporten omdat je graag wilt bewegen, maar niet goed weet hoe je moet beginnen. Zoals net al is gezegd, wij kunnen op alle gebieden ondersteuning geven.

Training op maat

Een ander voordeel van sporten bij RSPT is dat we altijd training op maat zullen geven. Wij weten namelijk dat niemand hetzelfde is en iedereen ook op een andere manier groeit tijdens het sporten. We zullen daarom ook nooit tegen je schreeuwen wanneer je het niet redt. We zullen we je natuurlijk motiveren, wij kunnen altijd goed zien wanneer je namelijk echt aan je limiet zit en wanneer je misschien nog een laatste keer eruit kan drukken.

Wij geven om jou

Als laatste punt waar wij bekend om staan is dat wij daadwerkelijk ook om jou geven als persoon bij RSPT. Je bent namelijk niet een nummer in de ledenlijst die komt sporten bij een personal trainer Arnhem. Je bent voor ons echt een persoon waar we een band mee willen opbouwen, een vriend die gezellig met ons komt sporten. Dit is niet alleen omdat we jou zo goed mogelijk willen kennen, ook wel natuurlijk, maar wanneer we samen een goede band hebben zal het sporten ook een stuk makkelijk gaan en hebben we beide meer plezier in het sporten. Daarom vinden we het zo belangrijk. Mocht je dus graag gebruik willen maken van personal training in Arnhem? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

MARION VERLIEST 10 KG IN 2 MAANDEN

MIREILLE VERLIEST 5 KG IN 3 MAANDEN

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers in Arnhem van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.