START NU: BEL 06-53990310

Personal training nabij Arnhem

Wil jij je
onoverwinnelijk voelen?

Personal trainer nabij Arnhem: kies voor RSPT

Denk je erover na om te sporten onder begeleiding van een personal trainer nabij Arnhem? Heb je voor jezelf besloten dat je een andere weg wilt inslaan en dat je gezonder wilt leven? Gefeliciteerd, hiermee is de eerste belangrijke stap gezet. Wij willen je hier graag bij helpen, waarbij we onze kennis en ervaring benutten, zodat jij je doelen kunt behalen.

Werkwijze van RSPT als jouw personal trainer nabij Arnhem

Ieder individu is verschillend en elk lichaam reageert anders. Daarom  geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom starten wij met een persoonlijke intake om vast te stellen wat je doelen zijn, je dagelijkse activiteiten, je huidige fitheid en voedingspatroon. Wij leggen je onze succesmethode uit en met jouw persoonlijke informatie maken we een persoonlijke schets richting jouw doelen.  Een persoonlijk trainingsprogramma wordt gecombineerd  met een uitgebreid en persoonlijk voedingsschema om tot de beste resultaten te komen. Gezonde voeding en training zijn een natuurlijk medicijn voor een gezond lichaam.

Begeleiding bij elke stap

Uiteraard dienen de trainingen en het voedingsschema goed opgevolgd te worden. Indien nodig zullen wij tijdig bijsturen. Voor een optimaal resultaat moet een lichaam constant geprikkeld worden en opnieuw worden uitgedaagd. Om je lichaam constant uit te dagen werken we met verschillende trainingsfases. Elke training zorgen we ervoor dat je lichaam de juiste prikkel krijgt om sterker en fitter te worden. Zo is de intensiteit nooit te hoog of te laag. Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, maar vinden het net zo belangrijk dat we blessures vermijden.

Personal trainer nabij Arnhem, wij gaan de uitdaging aan

Ongeacht of je weinig of veel ervaring hebt met sporten, bij RSPT bieden wij begeleiding op maat. Jouw personal trainer nabij Arnhem gaat graag de uitdaging graag aan om samen met jou je doelen te bereiken. Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we ook heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 06-53990310 om een afspraak te maken.

Samenwerking

Momenteel is de Nederlandse Curlingbond in samenwerking met RSPT. Onder fysieke begeleiding werd eerst een gouden medaille in de B-poule op het EK veroverd en werd historie geschreven door zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi en voor het eerst in 22 jaar te plaatsen voor de WK 2017!

In aanloop naar de Olympische Spelen is de Egyptische springruiter Karim el Zoghby getraind door Rob. ‘We hebben veel ‘core’ werk gedaan zodat Karim zo stabiel mogelijk op zijn paard zat.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

MARION VERLIEST 10 KG IN 2 MAANDEN

MIREILLE VERLIEST 5 KG IN 3 MAANDEN

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

waarom wachten? start NOG vandaag.