AFVALLEN

JE WILT AFVALLEN:
EN NU?

Kamp je al langere tijd met overgewicht en lukt het niet om je doelen te bereiken? Misschien ben je al een aantal keren gestart met lijnen, maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven. Wil je op een verantwoorde en effectieve wijze afvallen in Velp? Dan is sporten met begeleiding van RSPT wellicht iets voor jou. Wij werken aan de hand van een effectieve methode en stellen een trainings- en voedingsprogramma voor je op (op maat). Dit maakt de kans op blijvend gewichtsverlies vele malen groter, zodat jij beter in je vel zit en eindelijk weer meer energie krijgt.

Hoe werkt afvallen in Velp?

Alvorens van start te gaan vindt er een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats waarin jij jouw ervaringen en je doelen kenbaar kunt maken. Een intake is bedoeld om jouw verhaal te doen en je beter te leren kennen. Wil je graag afvallen in Velp, dan zullen wij eerst onze methode aan je toelichten, waarna wij je uitleggen hoe je jouw doelen kunt verwezenlijken. Wanneer je besluit dat je hiermee verder wilt, wordt een fysieke intake gepland. Door diverse testen uit te voeren wordt duidelijk op welk niveau jij je training kunt starten. Ook wordt bekeken of er omstandigheden zijn waar RSPT bij afvallen in Velp extra aandacht aan kan besteden.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Afvallen in Velp in de praktijk

Bij afvallen in Velp gaat RSPT ervan uit dat je gewicht kunt verliezen door middel van training en goede voeding. Gewicht kwijtraken is gemakkelijker als je weet hoe je lichaam werkt en reageert op voeding en training. RSPT is van mening dat training alleen niet genoeg is. Je zult je voeding moeten aanpassen als je wilt afvallen. Vandaar dat hier ook een sterke focus op ligt tijdens het programma. Doordat je leert wat verantwoorde voeding in combinatie met training je kan brengen, vergroot dit het bewustzijn over je eigen lichaam.

Starten met afvallen bij RSPT in Velp

Start je met afvallen in Velp bij RSPT, dan laten wij je zien dat gezonde voeding echt lekker kan zijn. Wij zorgen niet alleen voor voedingsschema’s, maar laten je ook op eenvoudige wijze kennismaken met de wetenschap die daarachter ligt. Hier heb je heel je leven plezier van. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij RSPT? Neem contact met ons op via 06-53990310 of stuur een e-mail naar [email protected]. Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we ook heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal.

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek

    waarom wachten? start NOG vandaag.