banner personal training velpSTART NU: BEL 06-53990310

Personal Training

gratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velp

RSPT, dé personal trainers in Arnhem en Velp

We weten het allemaal: bewegen is gezond! Maar hoe blijf je consistent bewegen? En wanneer is wat je doet eigenlijk goed? Wil jij niet langer zomaar wat doen maar aan de slag met jouw gezondheid door middel van een duidelijk plan en doel? Neem je gezondheid serieus en werk naar jouw doelen toe met een personal trainer van RSPT.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Hier lees je alles over personal training bij RSPT. Weet jij al zeker dat een personal trainer precies is wat jij nu nodig hebt? Neem dan direct contact op via onderstaande button.

RSPT, dé personal trainer in Arnhem en Velp

Personal training bij RSPT in Velp betekent samen werken aan je doelen. Ieder persoon is anders, ieder persoon heeft andere wensen. Door persoonlijke afstemming van jouw training, voeding, mindset en rust is het mogelijk je doelstellingen te bereiken en resultaten te boeken die je nooit had durven dromen. Personal training is uitdagend, leuk en doet jezelf verbazen over je eigen kracht. Ervaar nu wat Personal training voor je kan doen. En Personal training is bij ons ook echt personal. Je werkt met jouw eigen personal trainer: Rob of Mika.

Behaal jouw doelen met een personal trainer van RSPT

Ben je wat te zwaar? Of heb je obesitas? Misschien heb je wel stapels leuke kleding in de kast die je niet meer past of voel je je iedere dag slap en futloos. En wanneer je kleine kinderen in je leven hebt, is het soms moeilijk verkroppen dat je ze niet bij kan houden. Wat je reden ook is, als je te zwaar bent is afvallen een goede keuze voor je gezondheid.

Genoeg bewegen is een essentieel onderdeel van een gezond gewicht. Maar hoe weet je wat voor jouw lichaam genoeg beweging is? En wat voor een type beweging heb je nodig voor blijvende resultaten? Met een personal trainer van RSPT maken we een op maat gemaakt plan. We zorgen voor de balans tussen bewegen, rust en voeding en we monitoren jouw resultaten zodat jij jouw doel binnen de kortste keren gaat bereiken.

Is het jouw doel om toe te werken naar sterkere en zichtbaardere spieren? Ben jij als echte fitboy of -girl al een tijdje in het krachthonk te vinden of ben je er nieuw? Het maakt niet uit, want met een personal trainer van RSPT werk jij toe naar jouw persoonlijke doel, wat je beginpunt ook is.

Het krachthonk instappen kan best wel intimiderend zijn, helemaal als een beginner. Daarnaast is werken met gewichten niet zonder risico, je moet wel weten waar je mee bezig bent om geen blessures op te lopen. Met een personal trainer van RSPT heb jij een trainingsplan liggen gericht op jouw niveau en doelen. Zo weet je altijd waar je mee bezig bent. Reken maar dat jij resultaat gaat zien van jouw harde werken!

Ben jij op het eerste oog gezond en fit, maar weet jij dat het eigenlijk beter kan? Of misschien ben jij juist al wel een hele tijd best fanatiek aan het sporten, maar zie je al wéken geen vooruitgang meer. Je weet dat je niets verkeerd doet, maar het resultaat blijft toch uit. Waar doe je het dan voor?

Met een personal trainer van RSPT kun je je conditie verbeteren. Of je nu een plateau moet doorbreken of moet beginnen met meer bewegen, jouw doel komt binnen handbereik met de juiste ondersteuning. Samen bepalen we doelen waar je naartoe kan werken en de gezonde keuzes die nodig zijn om daar te komen.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Waarom leefstijlcoaching bij RSPT?

  • Een persoonlijke en gecertificeerde leefstijlcoach
  • Wij gaan voor blijvend resultaat
  • Een op maat gemaakt, persoonlijk plan op het gebied van training, voeding en rust
  • Individueel of in kleine groepen sporten in onze moderne PT-studio
  • Al meer dan 12 jaar ervaring als leefstijlcoach

Wat andere zeggen over de personal trainers van RSPT

Met onze aanpak en door persoonlijke afstemming van jouw training, voeding, mindset en rust is het mogelijk doelstellingen te bereiken en resultaten te boeken waarvan je nooit had durven dromen. Maar geloof het niet op ons woord, dit zeggen jouw voorgangers over RSPT!

Roosmarijn verliest 25kg in 7 maanden

Marc verliest 15kg in 3 maanden

Ga aan de slag met jouw droomdoel met een personal trainer van RSPT!

Ben jij er klaar voor om met jouw personal trainer je doelen aan te pakken? Met persoonlijke aandacht en een duidelijk plan komt jouw doel binnen handbereik. Twijfel niet en neem contact op of plan direct een vrijblijvende intake in!

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    Personal trainer Duiven en Oosterbeek