Nieuw: Fit 4 Business!

Als directielid, eigenaar of manager ben je het grote voorbeeld voor de mensen waarmee je werkt. Of het nu de mensen zijn binnen je eigen bedrijf of jouw klanten.  Kortom, er wordt van alle kanten veel van je verwacht. Een topfunctie is topsport.

Jij bent de inspirator!
Maar wees eens eerlijk tegen jezelf: ben jij ook topfit? Jij bent het visitekaartje voor je bedrijf. En geloof ons; je staat er goed op als je je sterk en energiek voelt. Dat straal je uit. Je kunt met meer energie en inspiratie leiding geven, scherper en meer helder beslissingen nemen. Daarnaast krijg meer gedaan in je werktijd. En dat allemaal omdat jij fit bent.

Bij RSPT vergelijken we een topfunctie met topsport. Je functioneert op de toppen van je kunnen. Je maakt vaak lange dagen. Je bent constant scherp. Er wordt veel van je gevraagd. Geestelijk en lichamelijk. En dus moet je fit zijn! Je kunt alleen optimaal presteren als jij je sterk voelt. Wij helpen je in 8 weken om je fysiek in topvorm te krijgen zodat jij prestaties op niveau kan leveren.

Het effect van de trainingen?
Je hebt meer energie!
Je bent geestelijk helder en scherper dan ooit tevoren!
Je voelt je nog meer zelfverzekerd!
Een sterk lichaam geeft een sterke geest!
Het uitvoeren van je functie zal je net iets makkelijker afgaan.
En als het nodig is, verlies je ook nog een aantal kilo’s!

8 weken programma
Daar helpen we je graag bij. Binnen acht weken trainen wij je fit. Dat doen we allereerst door fysieke training. We beginnen op jouw niveau en stap voor stap brengen we je fitheid op een hoger plan. Je kunt je wellicht nauwelijks voorstellen hoe goed het voelt om fit te zijn. Maar velen zijn je al voor gegaan en ook zij verbazen zich dat je in korte tijd zo veel progressie maakt. Dat geeft ontzettend veel energie en dat zal je werk een enorme boost geven.

Gezonde voeding is energie
Daarnaast helpen we je ook met de juiste voeding. Je vraagt topprestaties van jezelf in je werk. Dat betekent dat je goede brandstof nodig hebt. Goede brandstof is goede voeding. Een topsporter eet ook geen kroketten en pizza’s gedurende het seizoen om zijn/haar topprestaties te leveren. Goede voeding geeft energie en maakt je scherp en helder. Geen energiedips meer op een dag maar constante scherpte!

Gun jezelf dit programma en geef je carrière een nieuwe boost. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Je zult na 2 weken al de eerste resultaten ervaren: meer energie en veel zin om te trainen. Meer weten? Bel direct 06 – 53 990 310  of mail: [email protected]

Een aantal mensen die we trainen, delen hun ervaringen in de volgende video’s:
Viola bekleedt een topfunctie bij de politie en blijft fit bij RSPT
Henk reist de hele wereld rond en houdt zijn lichaam sterk bij RSPT