Doe ,mee met onze Kerst work-out tijdens de feestdagen

Kerst work-out tijdens de feestdagen

Afvallen tijdens de kerstdagen; het kan echt! Doe ,mee met onze Kerst work-out tijdens de feestdagenAls Personal Trainers willen we je natuurlijk ook tijdens de feestdagen graag in beweging houden. Daarom hebben we voor jullie een leuke kerst work-out gemaakt.

Leuk met het hele gezin
We hebben twee versies gemaakt; een training voor startende sporters en een voor gevorderde sporters. De work-outs zijn leuk om te doen met het hele gezin, maar pas op: de trainingen kunnen intensief zijn voor degenen die niet getraind zijn. Let op dat zij niet over hun grenzen gaan!

Voordat je met de workout begint, doe je een rustige warming up gevolgd door een aantal dynamische stretches. Start de eerste ronde altijd rustig. Doe je meerdere rondes, dan kun je die eventueel wat intensiever doen.

Mocht je blessures hebben of voelt een oefening niet goed, sla dan de oefening over. Je doet de work-out alleen als je gezond bent. Klik op één van de afbeeldingen om naar de work-out te gaan.

                                   

Vergeet niet een aantal leuke foto’s te maken en deze ons toe te sturen als je met de kerst work-out aan de slag gaat. Het liefst natuurlijk met kerstmuts en in je kerstshirt.

Download die heerlijk gezonde snacks!
Naast de kerst work-outs hebben we ook nog een Gezonde eiersaladehealthy snack pack gemaakt. 3 heerlijke en gezonde gerechten die makkelijk te maken zijn en waar je heerlijk van kan genieten. We hebben een frisse eiersalade, een overheerlijke guacamole en een verrassende tomatensalsa voor je. Klik hier voor de recepten van de healthy snack pack.

Veel succes en plezier met de work-outs en geniet van de heerlijke snacks! Blijf fit tijdens de feestdagen en we hopen jullie gezond te zien in het nieuwe jaar!