Even kort voorstellen

Hallo allemaal,

We zullen elkaar het komende seizoen nog vaak zien vandaar dat wij van RSPT ons nog even kort willen voorstellen. RSPT. staat voor Rob Stalenhoef Personal Training en ik (Rob Stalenhoef) heb het bedrijf opgestart in 2010. Voor die tijd was ik al actief in de fitnessbranche als fitness- en spinninginstructeur en later als manager bij Achmea Health Centers (nu Fitland).

Ook ik heb lange tijd badminton gespeeld en heb twee o.a. WK’s mogen spelen voor Nederland in 1989 (Jakarta) en 2001 (Kopenhagen). Helaas heb ik door een knieblessure moeten stoppen met topsport toen ik 21 was. Ik ben daarna nog lange tijd actief geweest als speler, zij het op een iets lager niveau en andere intensiteit. Ook nog lange tijd trainer geweest van RTC Arnhem.

Mijn collega Mika en ik werken nu bijna 6 jaar samen. Mika is degene geweest die ruim 3 jaar lang met de Nederlandse badminton selectie heeft getraind op Papendal. 4 x per week verzorgde hij de kracht- en conditietrainingen en heeft hij flinke invloed gehad op de goede prestaties van de spelers die naar de Olympische Spelen in Rio 2016 zijn geweest.

Nu is Mika druk met het Nederlands Curling team om hen naar de Olympische Winterspelen te krijgen in China, Bejing in 2022. Hij begeleidt de Nederlandse Curlers met krachttraining.

Al deze kennis die we hebben over training, voeding en de badmintonsport willen we graag aan jullie overbrengen. Er zijn zo verschrikkelijk veel elementen die invloed hebben op je sportprestaties. Aan sommige zaken heb je wellicht nog nooit gedacht maar stap voor stap willen we je dat bijbrengen zodat je op je allerbest bent als jij straks de belangrijkste partijen van je leven speelt.

Je kunt ons altijd vragen stellen. Sterker, dat stellen we zeer op prijs. Of we overal een antwoord op hebben, dat kunnen we niet garanderen. Maar onze uitnodiging is optimaal gebruik te maken van de kennis die we hebben. Via [email protected] kun je ons bereiken!

Onze uitgebreide bio vind je hier 🙂