Fit in 8 weken met Personal Push

Fit in 8 weken met Personal Push

NOC/NSF luidt de noodklok. Onderzoek wijst uit dat minder mensen zijn gaan sporten nadat de ‘lockdown’ maatregelen zijn opgeheven. Terwijl het voor je lichaam en geest broodnodig is regelmatig te bewegen. Word fit in 8 weken met Personal Push. Wanneer je regelmatig beweegt en/of traint voel je je energieker, scherper, vrolijker en sterker. Ons fitness- en voedingsprogramma Personal Push helpt je een perfecte start te maken met bewegen en trainen.

Vind jij het ook moeilijk weer te starten met bewegen, trainen en/of sporten? Het lastige is Fit in 8 weken met Personal Pushvaak: waar begin je met je trainingen? Velen maken de fout te starten op de intensiteit waar ze voor de Corona pandemie zaten. Dus direct te zwaar trainen. Je zit nog niet op het niveau dat je voorheen had.  Dus dat maakt het lastig voor lijf en geest. Dat maakt de kans op blessures en pijntjes erg groot. En dat maakt dat de meesten snel weer afhaken.

Wat is het RSPT Personal Push programma?

 • Jij bepaalt je doelen: gewicht verliezen, fitter worden en/of sportspecifiek
 • Uitgebreide intake
 • Lichaamscompositiemeting
 • Een beweeg-/trainingsprogramma van 8 weken dat op jou persoonlijk is afgestemd
 • Het Personal Push programma duurt 60 of 90 dagen
 • Inclusief uitgebreide voedingsschema’s en heerlijke recepten

Boost

Daarom heeft RSPT Personal Training het programma ‘Fit in 8 weken met Personal Push’ ontwikkelt. In onze Personal Trainingsstudio in Velp plannen we je persoonlijke . Na deze intake weten wij als Personal Trainer precies op welke intensiteit we samen de trainingen kunnen starten. Daardoor train je nooit te zwaar maar ook zeker niet te licht. Je zult elke week merken dat je een stukje sterker wordt en dat geeft je een enorme boost om ook de volgende stap te zetten.

In feite is trainen voor de meesten alleen leuk als de intensiteit van de trainingen goed haalbaar is. Na een maand zal je met jouw Personal Push merken dat je al veel progressie hebt geboekt. En dan doen we er weer een schepje bovenop. Maar alleen op zo’n wijze dat het haalbaar is. En zo wordt je lijf stap voor stap sterker op een prettige en veilige manier. En geloof ons: je fit en sterk voelen geeft een enorm goed gevoel. We brengen je op het niveau waar bewegen en trainen weer leuk wordt!

Voor wie is ons programma Fit in 8 weken met Personal Push:Personal Training Velp

 • Voor iedereen die zich op dit moment niet heel fit voelt of zich nog fitter wil voelen
 • Voor iedereen die het lastig vindt een start maken met trainen
 • Voor iedereen die weer veilig terug wil naar zijn/haar basisfitheid
 • Voor iedereen die zijn/haar plezier weer terug wil krijgen in het bewegen en trainen
 • Voor iedereen die superfit wil beginnen aan het nieuwe sportseizoen
 • Voor iedereen die zijn/haar Coronakilo’s wil verliezen
 • Voor iedereen die weer lekker in zijn/haar vel wil zitten

Wat kan je verwachten van ons programma Personal Push:
Met Personal Push brengen we je fitheid binnen korte tijd weer op een krachtig basisniveau. Via onze fysieke intake weten we op welke intensiteit we de trainingen kunnen starten. Met onze uitgebreide lichaamscompositie meting kunnen we nog scherper focussen welke gebieden in jouw lichaam extra aandacht nodig hebben.

We trainen op een intensiteit die past bij jouw lichaam. Je zult al binnen een paar weken je progressie voelen. Ons uitgebreide voedingsprogramma geeft je daarbij een extra boost voor meer energie en gewichtsverlies.

Voorop staat: wij maken je fit en sterk op een wijze waar jij je prettig bij voelt. Zonder dat we je hoeven af te beulen en zonder dat we tegen je schreeuwen om je aan te moedigen. Met onze 15 jaar ervaring als Personal Trainer weten we inmiddels goed hoe we je op de juiste manier sterker en fitter kunnen maken.

Wil je weten wat jij kunt bereiken met een Personal Push, Personal Trainers in Velpneem dan contact op met ons via de telefoon 06 53 990 310 of mail ons via [email protected] . Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Samen kijken we hoe we jouw Personal Push invullen en hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Met ons programma Fit in 8 weken Personal Push geven wij je een persoonlijk duwtje in de rug richting meer energie, kracht en/of een gezond gewicht. Let’s go!