Vacature Personal Trainer Velp

Vacature Personal Trainer

Ben jij een enthousiaste en gepassioneerde Personal Trainer (M/V) of een ervaren Vacature Personal Trainer VelpFitness Trainer en zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een klein en ambitieus team en werken met cliënten aan hun vitaliteit, gezondheid en welzijn? Dan is RSPT Personal Training op zoek naar jou voor de vacature Personal Trainer!

Als Personal Trainer bij RSPT Personal Training zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van trainingsprogramma’s voor onze cliënten. Je zult werken met een divers scala van cliënten, van beginnende tot gevorderde sporters, en hen begeleiden naar hun specifieke doelen. Je zult hen coachen, motiveren en inspireren om zo hun volle potentieel te bereiken.

Voor het invullen van onze vacature voor Personal Trainer zooeken wij iemand die:

 • In het bezit is van CIOS of ALO, HBO Sport en bewegen, Fitvak A&B, NASM of soortgelijk
 • In bezit is van een geldige Personal Trainer certificering;
 • Minimaal 1 jaar ervaring heeft als Personal Trainer of 3 jaar als Fitness Trainer;
 • Goede communicatievaardigheden heeft;
 • Enthousiast is over gezondheid en fitness;
 • Gepassioneerd is over het helpen van mensen hun doelen te bereiken.
 • Motivatie- en sociale skills bezit

Als Personal Trainer bij RSPT Personal Training zal je de kans krijgen om te werken met twee ervaren en gedreven professionals. Bovendien zullen we je blijven ondersteunen met training en ontwikkeling zodat jij je verder kan ontwikkelen als Personal Trainer.

Wij bieden:

 • Een prettige werkomgeving in een professionele trainingsstudio
 • +/- 10 tot 20 uur met mogelijkheid richting full time
 • Ruimte voor opleidingen om door te groeien
 • De allerleukste klanten om mee te werken

Ben jij enthousiast geworden om deel te worden van ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe, wij kijken ernaar uit om van je te horen via [email protected].

Wie zijn wij?
RSPT Personal Training bestaat nu uit twee Personal Trainers, Mika en Rob. We zijn al meer dan 12 jaar gevestigd in Velp. RSPT heeft al meer dan 1.000 mensen mogen helpen om gezonder, sterker en fitter te worden door middel van fitness training, voeding en mindset.

We houden van een persoonlijke aanpak richting de mensen die we trainen en we zijn altijd in ontwikkeling om optimale resultaten te behalen. Doordat we werken in een klein team kunnen we altijd snel schakelen.