banner personal training velpSTART NU: BEL 06-53990310

Personal Training

gratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis lidmaatschaptest afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velpgratis intake gesprek afvallen velp

Wil jij je
onoverwinnelijk voelen?

Personal trainer in Velp

Sporten en fit worden, sommigen komen daar hun bed nog niet voor uit. Anderen zijn wel actief maar niet blij met de resultaten. Dan kan het tijd worden om een personal trainer in Velp in de arm te nemen. Ben jij al klaar voor de start?

Afvallen onder begeleiding van jouw personal trainer in Velp

Voor veel mensen is afvallen een enorme uitdaging. Er zijn veel goedbedoelde adviezen over diëten en sporten in omloop. Deze personal trainer in Velp kijkt goed naar wat jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor leer je hoe je kunt afvallen, maar ook hoe je gezond kunt blijven in de toekomst. Bij de personal trainer in Velp krijg je dus naast begeleiding in sporten, ook begeleiding in voeding. Naast afvallen, is zelfstandigheid ook een doel.

Betere resultaten

Hoe meer je wil presteren in sport, hoe meer discipline je nodig hebt. Ook deze personal trainer in Velp weet dat. Er wordt niet alleen getraind op conditie, maar ook op coördinatie, balans en lenigheid. Wanneer het totaalplaatje klopt, zul jij je ook sterker gaan voelen in je lijf. Daarnaast helpt deze begeleiding je om te pieken op het juiste moment. Je kunt in veel verschillende sporten begeleiding krijgen, o.a. in voetbal, hardlopen, wielrennen, badminton en paardrijden.

RSPT voor personal training in Velp

Wanneer je wilt gaan sporten onder begeleiding van RSPT, een personal trainer in Velp, dan kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en vele mogelijkheden. Deze personal trainer in Velp heeft een eigen moderne sportzaal, maar kan ook bij jou thuis komen voor de trainingen. Sporten kan individueel maar ook in duo’s.

Contact

Wil jij meer weten over deze personal trainer in Velp? Ben jij klaar om (weer) actief te worden en alle mogelijkheden uit je lijf te halen? Bel dan naar 06-53990310 of neem contact op via de website voor een vrijblijvende intake. Gezien onze ligging in Velp (aan het Velperbroek Circuit) zijn we ook heel goed te bereiken vanuit Westervoort, Duiven, Didam, Oosterbeek, Zevenaar, Rheden en natuurlijk Rozendaal.

Samenwerking

Momenteel is de Nederlandse Curlingbond in samenwerking met RSPT. Onder fysieke begeleiding werd eerst een gouden medaille in de B-poule op het EK veroverd en werd historie geschreven door zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi en voor het eerst in 22 jaar te plaatsen voor de WK 2017!

In aanloop naar de Olympische Spelen is de Egyptische springruiter Karim el Zoghby getraind door Rob. ‘We hebben veel ‘core’ werk gedaan zodat Karim zo stabiel mogelijk op zijn paard zat.

Even praktisch

Voordat we starten hebben we eerst een vrijblijvende en uitgebreide kennismaking. Jij vertelt jouw verhaal en je doelen. Wij leggen onze methode uit en schetsen de weg naar jouw doelen met het bijbehorende prijsplaatje.

Als je besluit te starten dan plannen we de fysieke intake. We testen je dan op een aantal zaken om te bepalen wat je startniveau is. Ook kunnen zien of er zaken zijn waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het maakt niet uit of je op nul moet beginnen of dat je al wat fitter bent. We starten op jouw niveau. Stap voor stap zul je meer energie en kracht ervaren.

Onze trainingslocatie is in Velp aan de President Kennedylaan 104. Het is makkelijk te bereiken omdat het dicht bij het Velperbroekcircuit ligt. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereizen.

We maken daarnaast ook nog gebruik van de mooie heuvels in het bos van Park Beekhuizen en Velp.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken. De duur van het traject en de duur van de sessies. Een bijkomende optie is om met twee, drie of vier personen gelijktijdig te trainen.

We kunnen voor praktisch elk budget een passend traject samenstellen. Reken op een prijs tussen de €20,- en €65,- per sessie.

MARION VERLIEST 10 KG IN 2 MAANDEN

MIREILLE VERLIEST 5 KG IN 3 MAANDEN

ERVARINGEN VAN ONZE KANJERS

De Personal Trainers van RSPT hebben al veel mensen geholpen met gewicht verliezen, fitter worden en beter presteren in hun sport. Kijk en lees hier wat zij zeggen over RSPT.

GRATIS

Wil je alvast werken aan een gezond gewicht dan bieden we je deze 10 gratis tips aan. Zo ben je alvast op weg naar een gezonde leefstijl.

Voer hier je gegevens in om de 10 gratis tips aan te vragen. Succes!!

Schrijf je nu in

    waarom wachten? start NOG vandaag.