Afvallen na de zomervakantie!

‘Afvallen! Na de zomervakantie ga ik echt beginnen’. Hulp bij gewicht verliezenDie gedachte is de eerste stap naar je doel(en).Veel mensen maken ook echt een start om te gaan bewegen. Bij anderen blijft het bij de gedachte. Feit blijft dat augustus, september en oktober drukke maanden zijn in de fitnessclubs. Dat weet ik uit mijn eigen ervaring toen ik werkte in de diverse fitnessclubs als instructeur en manager. Fantastisch die drukke tijden. Mensen die vol energie en enthousiasme beginnen aan de doelen die ze zich vooraf hebben gesteld. Of dat na ging om afvallen, fitter worden of het lichaam weer strak trainen.

Helaas zit er achter die doelen vaak geen gedegen plan. En daardoor wordt de energie en het enthousiasme helaas niet omgezet in harde resultaten. En dat heeft weer tot gevolg dat de energie om te blijven bewegen afneemt.  Dit ging in mijn tijd bij de fitnessclub zo en het zal ook tegenwoordig niet anders zijn. Komende maanden zullen weer veel mensen de sportschoenen aantrekken om hun dromen waar te maken. En weer zullen velen afhaken omdat succes uitblijft.

Wij maken een plan met jou!
Het wordt tijd om het, na zoveel pogingen, eens anders te doen. Ga aan de slag met een plan. Geef je doelen helder weer. Breng in kaart hoe het is met je voeding, training, mindset, rust en een aantal andere zaken. Zet je kostbare energie en je tomeloze enthousiasme nu eens gericht in. En laat specialisten je helpen om nu voor eens en voor altijd je doelen wel te halen. En net zo belangrijk: te behouden!

Wij helpen je graag. Met onze kennis over bewegen, voeding en leefstijl hebben we al ontelbaar veel mensen mogen helpen. We zijn dan ook erg dankbaar dat zoveel mensen hun vertrouwen geven om hun doelen te behalen.

Ons voorstel: kom eens vrijblijvend bij ons langs om te kijken of we samen jouw droomdoelen kunnen verwezenlijken. Hoe gaaf is het als je nu eindelijk op je streefgewicht zit? Hoe ‘cool’ is het als je weer de kleding koopt in je favoriete boutique? Hoe fantastisch is het als je weer met trots in de spiegel kijkt en blij bent met jouw eigen lichaam? Hoe fijn is het als je niet meer hijgend boven aan de trap staat? Hoe geweldig is het als je je fitter en sterker voelt als ooit tevoren?

Blijvend resultaat
Stop nu met aanmodderen. Geef toe dat je eigenlijk niet goed weet wat je aan het doen bent en wat je zou moeten doen. Gun het jezelf dat al je inspanningen nu wel beloond worden met keiharde resultaten. Wij helpen je je doelen halen op zo’n manier dat je na het traject bij ons, zelfstandig je behaalde resultaten kunt behouden. We geven je al die kennis mee over voeding, training en mindset. Daarin zijn we uniek. We trainen je niet alleen. We geven je niet alleen voedingsschema’s mee. Maar we willen je daadwerkelijk leren hoe training en voeding werken voor jouw lijf. Zo word je in zekere zin je eigen personal trainer. Zo weet je in de toekomst heel goed hoe je zelf te werk moet gaan om fit en op je gezonde gewicht te blijven.

Afvallen en fit worden is geen hogere wiskunde maar je moet een aantal dingen weten om met succes je resultaten te halen en te houden. Daar komt nog eens bij; hoe leuk is het te weten hoe je lichaam werkt? Hoe je lijf reageert op training? Wat de consequenties zijn van het eten van diverse voedingsmiddelen. Nogmaals, de regels zijn even eenvoudig als logisch (meestal), maar je moet het wel even weten.  Wij leggen je dat allemaal uit op een simpele manier die voor iedereen begrijpelijk is. En wanneer je dan leert op de juiste knoppen te drukken dan heb jij de regie over je lijf en je leven. Voor eens en voor altijd.

Geweldig gevoel
Natuurlijk kun je Personal Training combineren met je inspanningen Gefeliciteerd! Je gezonde gewicht behaald!bij je fitnessclub. Graag zelfs! Wij zorgen ervoor dat elke work-out bij jouw fitnessclub je daadwerkelijk dichter bij je doel brengt.  Wij helpen je met de planning van al je trainingen. Zo is elke training effectief en zul je snel de eerste resultaten zien en voelen. En geloof ons dat dat een geweldig gevoel is! Het maakt niet uit of je al fit bent of op nul moet beginnen. We starten op jouw niveau! Wees niet bang dat we je zullen afmaken, dat doen we niet. We zijn er voor jou. En het is voor ons belangrijk dat jij met plezier de trainingen volgt bij ons.

Wacht niet langer en stuur ons een mail voor een vrijblijvende afspraak of bel direct 06 53 990 310.

Een aantal van onze klanten hebben al geweldige resultaten behaald:

Roosmarijn verliest 25 kilo lichaamsgewicht.

Bart verliest 16 kilo