Bars & Balls vol energie

Wij Personal Trainers zaten al een tijdje te broeden op gezonde energieke voedingsmiddelen en snacks die je voor, tijdens of na wedstrijden en trainingen zou kunnen eten. We weten, deels uit eigen ervaring, dat de voeding gedurende trainingen en wedstrijden niet altijd optimaal is. En dat terwijl goede voeding juist het verschil kan maken tussen winst of verlies van een partij of zelfs het toernooi.

Follow the Chef
Daarom hebben we, samen met chef kok Maartje van Druyten van Hier & Nu Comfortfood, een waanzinnige lekkere energie reep en een aantal energie balletjes ontwikkelt en gemaakt. Ze zitten vol goede voedingsstoffen die er voor zorgen dat je lichaam optimaal kan blijven presteren tijdens trainingen en wedstrijden. En ze zijn bovendien makkelijk en snel te maken. Maartje heeft met haar uitgebreide kennis over voeding een aantal heerlijke en verrassende smaken ontwikkeld die we graag met je delen.

Vitamines en mineralen
Deze snacks en tussendoortjes voeden je lichaam. Ze bevatten de nodige vitamines en mineralen. Juist die moet je aanvullen tijdens de zware wedstrijden en toernooien om op constant niveau te kunnen presteren. Naast training en voldoende rust is voeding een van de belangrijkste elementen die er voor zorgt dat je ook in de laatste fase van de partijen nog op de toppen van je kunnen kunt presteren.

We hebben drie snacks voor je gemaakt waarvan wij denken dat ze het best in de smaak vallen. Probeer deze snacks eerst uit voor en tijdens de trainingen en kijk hoe je lichaam er op reageert. Voelt het goed, probeer ze dan eens tijdens de competitie of andere toernooien. Zo leer je wat voor jou de juiste snack is voor maximale prestaties.

Voordeel van deze snacks is dat ze gemakkelijk te maken zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een keukenmachine. We hebben de beste ingrediënten gebruikt die komen van onze health partner MijnNatuurwinkel.nl. Veel succes en plezier met het maken van je eigen energie balls & bar en geniet ervan!

  RSPT Recept Energy Ball I – Cranberrie Amandel

  RSPT Recept Energy Ball II – Abrikoos Cashew

  RSPT Recept Energy Bar I