Heerlijk gezonde snacks voor de feestdagen

Als Personal Trainers willen we jullie wat lekkere recepten meegeven om op gewicht te blijven tijdens de feestdagen. Vaak nemen we ongezonde tussendoortjes tijdens de feestdagen. Daarom willen we je deze drie heerlijke snacks meegeven. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden. Alle drie zijn ze echt de moeite waard en te maken in een handomdraai. Gebruik zo veel mogelijk biologische ingrediënten.

We hebben ze voor je in een PDF document gezet die je gemakkelijk kunt downloaden. Klik op de linkjes naast de foto’s en ze zijn klaar om te downloaden.

   RSPT Recept Eiersalade

   RSPT Recept Tomatensalsa

   RSPT Recept Guacamole

Doe mee met onze kerst work-out
Als je naast deze lekkere snacks ook nog eens wat aan bewegen doet met onze kerst work-outs dan kom je de feestdagen energiek door. Klik hier voor onze kerst work-outs. We hebben twee niveau’s voor je; een work-out voor starters en een work-out voor gevorderden. Succes en veel plezier

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!