Fit for business met Personal Training in Arnhem

Voel je fit, sterk en energiek met Personal Training voor de regio Arnhem en Velp. Als directielid, eigenaar of manager ben je het grote voorbeeld voor de mensen waarmee je werkt. Of het nu de mensen zijn binnen je eigen bedrijf of jouw klanten.  Er wordt van alle kanten veel van je verwacht. Onze stelling is dan ook: een topfunctie is topsport!

Jij bent de inspirator!
Maar wees eens eerlijk tegen jezelf: ben jij ook topfit? Jij bent het visitekaartje voor je bedrijf. En geloof ons; je staat er goed op als je je sterk en energiek voelt. Dat straal je uit. Menig zakenman is verre van fit en gezond. Kijk eens om je heen. En analyseer dan je eigen situatie.

Als je je fit voelt, kun je met meer energie en inspiratie leiding geven, scherper en meer helder beslissingen nemen. Daarnaast krijg meer gedaan in je werktijd. Het is eigenlijk een simpel ABC’tje. Maar wie durft zichzelf echt in de spiegel aan te kijken? Hoe fit ben jij?

Als Personal Trainers in Arnhem en Velp vergelijken we een topfunctie met topsport. Je functioneert op de toppen van je kunnen. Je maakt vaak lange dagen. Je bent constant scherp. Er wordt veel van je gevraagd. Geestelijk en lichamelijk. En dus moet je fit zijn! Je kunt alleen optimaal presteren als jij je sterk voelt. Vitaal zijn als leidinggevende verhoogt je energie, je productiviteit, je overtuigingskracht en je waarde. Wij helpen je in 8 weken om je fysiek in vorm te krijgen zodat jij je prestaties naar een nog hoger niveau kan brengen.

Het effect van de trainingen?
Meer energie
Geestelijk helder en scherper dan ooit tevoren
Alles gaat net iets makkelijker
Een sterk lichaam geeft een sterke geest
Het uitvoeren van je functie zal je makkelijker afgaan
En als het nodig is, verlies je ook nog een aantal kilo’s
Minder ziekteverzuim
Vitaler

8 weken programma
Daar helpen we je graag bij. Binnen acht weken trainen wij je fit.We geven je een stevige basis mee. Dat doen we allereerst door fysieke training. We beginnen op jouw niveau en stap voor stap brengen we je fitheid op een hoger plan. Je kunt je wellicht nauwelijks voorstellen hoe goed het voelt om fit te zijn. Maar velen zijn je al voor gegaan en ook zij hebben zichzelf verbaast. Zichzelf zo fit en vitaal voelen na een relatief korte periode van trainen. Die progressie maak je snel wanneer je traint op jouw niveau en met de juiste intensiteit. Dat geeft ontzettend veel energie en dat zal je werk een enorme boost geven. En het werkt ook nog eens door in je persoonlijke leven.

‘Geen tijd’ is een veel gehoord excuus. Maar de tijd die je investeert in fysieke training verdien je dubbel en dwars terug doordat jij je energiek voelt. Geloof ons! En we starten doordeweeks al om 6:00 uur in de ochtend. Daarna een frisse douch en jij bent klaar voor je werkdag! Natuurlijk kun je ook later op de avond trainen.

Gezonde voeding is energie
Indien gewenst helpen we je ook met de juiste voeding. Je vraagt topprestaties van jezelf in je werk. Dat betekent dat je goede brandstof nodig hebt. Goede brandstof is goede voeding. Een topsporter eet ook geen kroketten en pizza’s gedurende het seizoen om zijn/haar topprestaties te leveren. Goede voeding geeft energie en maakt je scherp en helder. Geen energiedips meer op een dag maar constante scherpte!

Gun jezelf dit programma. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Wil je meer weten over ons Fit for Business programma?? Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking waarin jij je situatie uiteenzet en wij jou onze methode voorleggen. Natuurlijk is elk programma maatwerk. Bel direct 06 – 53 990 310  of mail: [email protected]. Fit en vitaal zijn maakt een wereld van verschil.

Een aantal mensen hebben al ervaring met ons als Personal Trainer. Zij delen hun ervaringen in de volgende video’s:

Viola bekleedt een hoge functie bij de politie. Klik hier voor haar verhaal.

Henk reist de wereld rond voor zijn werk. Klik hier voor zijn verhaal