Nieuwe trainingsstudio in Velp

We geven al een tijd lang Personal Training in onze nieuwe trainingsstudio in Velp. Maar we hebben nog geen foto’s gepubliceerd van onze nieuwe ruimte. Nu we deze maand verder hebben uitgebreid is het toch echt tijd een kleine impressie te geven van de studio waar wij als personal trainer werken aan de vitaliteit van de mensen uit Velp, Arnhem en omstreken.

Ruim 100 vierkant meter trainingsruimte
Medio juni zijn we verhuisd binnen Velp van de President Kennedylaan 104 naar nummer 108. Geen verhuizing naar de andere kant van de wereld dus. Slechts 100 meter verder en we zitten nog steeds in hetzelfde pand. We zijn op de nieuwe locatie begonnen met een ruimte van 80 vierkante meter. Deze maand hebben we nog eens uitgebreid met 25 vierkante meter. Twee prachtige ruimtes waar Mika en Rob ons als personal trainer volledig kunnen uitleven.

Nieuwe apparatuur
Naast de uitbreiding in vierkante meters hebben we in onze nieuwe trainingsstudio in Velp ook een aantal nieuwe trainingsapparaten aangeschaft waarmee we jullie kunnen verblijden. Zo zijn we heel blij met de Matrix Dual Adjustable Pulley waarmee je zo’n beetje alle spiergroepen op effectieve wijze kunt trainen. Daarnaast zijn we ook trots op de Matrix Connexus Wall. Hiermee kunnen we oneindig veel functionele oefeningen doen zodat je lichaam vanuit allerlei posities optimaal getraind wordt. Last but not least hebben we een nieuw huisdier: The Beast. Een airbike die je hartslag werkelijk tot het uiterste drijft. The Beast luistert naar de naam Poekie.

Nogmaals, we zijn binnen Velp maar 100 meter verplaatst. Dat betekent dat we nog steeds goed bereikbaar omdat we dicht bij het Velperbroek circuit gehuisvest zijn. Dus ook erg goed bereikbaar voor mensen uit Arnhem, Westervoort, Duiven, Didam, Elst, Oosterbeek, Zevenaar en natuurlijk Rozendaal. Nog steeds kun je gebruik maken van de vele gratis parkeerplaatsen. Mika en ikĀ  willen je dan ook graag uitnodigen om eens te komen kijken in onze nieuwe trainingsstudio.

Daarnaast hebben we in verband met de nieuwe Corona richtlijnen van het RIVM een nieuw concept gelanceerd: Duo trainingen! Klik hier verder voor meer info. Natuurlijk bieden we ook nog steeds individuele trajecten om sterker en vitaler te worden. Neem eens vrijblijvend contact op met ons om je doelen en wensen te bespreken. Bellen kan ook: 06 53 990 310.