virtuagym small group training arnhem

RSPT start met Virtuagym

RSPT start in november met Virtuagym. In tegenstelling tot onze vorige nieuwsbrief waarin we meldden dat we zouden starten met Appybee, verwachten we deze maand te gaan starten met Virtuagym. Achteraf bleek dat Appybee een hoop functies nog niet in hun app had opgenomen. Dat waren nou juist de functies die we graag wilden gebruiken. Heb je de app van Appybee gedownload dan kan je deze weer verwijderen.

Virtuagym

Virtuagym is een partij die al langer op de fitnessmarkt actief is. Daardoor sluit hun product een stuk strakker aan op onze wensen. We zijn druk bezig om de app in te richten en onder de knie te krijgen. We hopen dan ook deze maand nog van start te kunnen gaan met de app van Virtuagym. Velen van jullie hebben de uitnodigingsmail met de aanmeldlink al ontvangen. Goed te zien dat de meesten van jullie zich ook al aangemeld hebben.

RSPT start met Virtuagym om zo meer grip te krijgen op de registratie van de trainingssessies. Dit geeft voor ons en voor jullie duidelijkheid over de trainingssesies die je hebt getraind en de sessies die je nog hebt te gaan. In Virtuagym wordt dit aangeduid met ‘credits’. Je kunt credits hebben voor Personal Trainingen, Small Group Trainingen, Bootcamps en voor Coachsessies.

Als je op dit moment bij ons traint, dan heb je waarschijnlijk al je aanmeldingsmail ontvangen. We willen je vriendelijk vragen je aan te melden. Heb je de mail nog niet gekregen, laat het Mika of Rob dan even weten via Whatsapp. Dan sturen we je alsnog de uitnodigingsmail. Hopelijk kunnen we snel een mooie start maken met de app van Virtuagym.

RPST start met Virtuagym