Lever dit seizoen je beste sportprestaties ooit

In september start het competitieseizoen voor diverse sporten in Arnhem, Velp en omstreken. Wij als Personal Trainer helpen je beter presteren dan ooit te voren! We willen je een aanbod doen dat je gewoon niet kunt weigeren. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Je voorbereiding op je nieuwe seizoen begint vandaag. Nu! Geen moment te verliezen. Probeer het nu eens anders en stijg dit seizoen echt boven jezelf uit. Door middel van Personal Training helpen we je binnen afzienbare tijd om je niveau op een ongelooflijke wijze omhoog te brengen.

Domineren
Stel je voor dat je zoveel kracht en controle hebt dat je je tegenstander jouw wil oplegt tijdens de wedstrijd. Dat jij het spel domineert. Dat jij je zo sterk voelt dat je de macht hebt het hele veld met gemak te bespelen. Dat geeft een machtig en onoverwinnelijk gevoel. Dat weten we uit eigen ervaring. Nu wel die ‘Angstgegner’ verslaan. Nu zonder moeite het niveau ontstijgen waar je al zo lang tegen aan hikt. Nu wel zonder blessures het seizoen doorkomen. Nu wel de kracht hebben om die wedstrijden te winnen. Hoe gaaf is dat?!!!!

Ook mentaal sterker
Sterk presteren in jouw tak van sport vraagt om een ijzersterke fysieke conditie. Een goede conditie betekent niet alleen een goed uithoudingsvermogen of veel kracht bezitten. Wanneer je sterk in conditie bent, heb je ook een goede coördinatie, heb je een scherp reactievermogen, ben je lenig en heb je een goede balans. Kortom, je bent in evenwicht. En als jij fysiek sterk bent, voel jij je ook mentaal onverslaanbaar.

Het is een enorme uitdaging om alle mogelijkheden te benutten die je lichaam in zich heeft. Vervolgens is het de kunst om die op het juiste moment beschikbaar te hebben. Wanneer het er echt toe doet! Op die momenten in het jaar dat je echt wilt pieken. Wij als Personal Trainers hebben jarenlange ervaring om je daar bij te helpen.

Sterktes en zwaktes in kaart brengen
Vaak wordt gedacht dat kracht en uithoudingsvermogen de meest belangrijke pijlers van de atleet zijn. Maar deze aspecten worden niet optimaal benut wanneer we coördinatie, balans en lenigheid vergeten. Wanneer je die elementen integreert dan leer je jouw lichaam echt goed kennen. Dan ken je de sterktes en zwaktes van je lichaam en daar kun je jouw spel op aanpassen.

Breng je sportprestaties op een hoger niveau! Maak echt weer een stap vooruit.  Word sterker, sneller, allrounder. Domineer de klasse in jouw sport, domineer op jouw positie in het team, stijg boven jezelf uit. Elke wedstrijd weer! RSPT heeft ruime ervaring in de volgende sporten:

Voetbal
Tennis
Golf
Hockey
Paardrijden
Badminton
Squash
Volleybal
Basketbal
Wielrennen
Paardrijden
Curling
Triathlon
Zwemmen
Handbal

Ook andere sporters zijn natuurlijk van harte welkom. We trainen nu samen met topsporters (Nederlands Team Curling en Cuntapay Badminton Academy) en diverse zeer gedreven wedstrijdsporters (tennis, golf, badminton, MMA, volleybal, squash, wielrennen, paardrijden, triathlon, zwemmen, zeilen en handbal). In het nabije verleden hebben we diverse topsporters naar de Olympische Spelen in Rio geloodst (badmintonners Jacco Arends, Selena Piek en Eefje Muskens en Egyptisch springruiter Karim el Zoghby). Check hier een filmpje van de trainingen met de topbadmintonners.

          

Transformatie
Ook jij kunt nog meer uit je talenten halen. We bieden pakketten van 4 en 8 weken aan.  In deze periode werken we een op maat gesneden programma af dat is afgestemd op jouw huidige fysieke mogelijkheden en op jouw tak van sport. Je zult je verbazen over de transformatie die je doormaakt als sporter. Wanneer nodig kijken we ook grondig naar je voeding en geven je hier advies over. Ook dit kan je sportprestaties aanzienlijk omhoog brengen.

Prijzen
Pakket 1: 4 weken, 2 trainingsessies per week = €297,-
Pakket 2: 8 weken, 2 trainingsessies per week= €557,-
Let op: deze aanbieding geldt alleen in de maanden augustus en september van dit jaar. Wees er snel bij want we hebben slechts ruimte voor vier sporters in onze agenda.

Wil jij dit seizoen serieus vlammen? Durf jij te investeren in jezelf en wil jij je niveau substantieel omhoog stuwen, kom dan eens vrijblijvend in gesprek met ons. Neem contact op via de mail of bel ons direct 06 53 990 310. Wil je als team sterker aan de start komen dit seizoen, ook dan staan we voor jullie klaar. We kunnen mooie teamtrainingen ontwerpen die er voor zorgen dat jullie sterk het nieuwe seizoen in gaan.