Personal Training voor duo’s

Het kabinet heeft de corona lockdown afgelopen dinsdag 12 januari weer verlengd. Dat betekent dat we als Personal Trainer voor Velp en Arnhem kunnen doorgaan met de opzet zoals we die de afgelopen weken hebben neergezet. Dat betekent dat de 1 op 1 sessies en de Personal Training voor duo’s kunnen doorgaan in de buitenlucht. Er zijn dus volop mogelijkheden om te blijven trainen.

We hielden er al rekening mee dat de lockdown verlengd zou worden. De enige zorgen die we hadden is de dat de lockdown strengere regels zou bevatten. Gelukkig lijkt dit niet het geval. Gelukkig bieden de huidige regels voor ons als Personal Trainer genoeg mogelijkheden om uitdagende trainingen te presenteren. Dit geldt voor 1 op 1 trainingen en personal training voor duo’s. We mogen immers trainen met maximaal twee personen exclusief Personal Trainer (klik hier voor de laatste regels van het RIVM). Dit alles in de buitenlucht.

Hoe werkt het?
Het werkt simpel: één personal trainer en twee personen die worden getraind. Je kunt je als duo opgeven als je een trainingsmaatje hebt. Heb je dat niet, dan trachten wij er een te vinden voor je. Bij voorkeur iemand die ongeveer hetzelfde niveau in fitheid heeft. Dus schroom niet je op te geven als je geen trainingsmaatje hebt.

Superaanbod!
Wij willen in deze tijden lekker doordraaien met onze trainingen. Daarom doen we jullie een superaanbod: 45 minuten duo training voor de prijs van 30 minuten solotraining. Concreet: €35 per duo, per training in plaats van €65. Mooier en scherper kunnen we het aanbod niet maken. Als je mee wilt doen, dan commiteer je aan minimaal 4 trainingen, maximaal 8.

Wat kan je verwachten?
We hebben de keuze om op twee plekken te trainen: in het bos of op de parkeerplaats dicht bij onze trainingsstudio, Velp. Beide locaties zijn ook gemakkelijk te bereiken vanuit Arnhem e.o. In het bos kun je genieten van de geweldige natuur en de rust. Trainen op de parkeerplaats heeft als voordeel dat we diverse uitdagende trainingsmaterialen voor je klaar hebben staan. We hebben de parkeerplaats omgetoverd tot een heuse outdoor gym met heel gave trainingsmaterialen. We hebben zelfs een geweldige overdekte mini gym die we kunnen gebruiken als het regent. Het ontbreekt ons aan niets. Aan jullie de keuze: do you go jungle or urban? Een mix van de twee trainingslocaties kan natuurlijk ook.

Veiligheid
We letten tijdens de trainingen goed op de veiligheidsmaatregelen. Zo worden aan het begin van de training de handen gedesinfecteerd en houden we de 1,5 meter afstand tussen trainer en deelnemers goed in de gaten. Daarnaast ontsmetten we na elke training de materialen die we hebben gebruikt. Zo kan de volgende sporter de materialen weer veilig gebruiken.

Let op!
In verband met onze volle agenda kunnen we nog 4 duo’s plaatsen. Dus als je mee wilt doen, moet je er snel bij zijn. Wil je gebruik maken van dit aanbod, geef je dan snel op via Whatsapp 06 53 990 310 bij Rob of via e-mail [email protected]

Volgens de laatste bekendmaking van 12 januari jl. duurt de ‘lockdown’ minimaal tot en met dinsdag 9 februari a.s. Tegen die tijd zullen we zien hoe de stand van zaken is en of er nieuwe regels van kracht worden met betrekking tot de Coronaregels. Tot die tijd trainen we lekker door in Velp, 1 op 1 en met personal training voor duo’s! Blijf gezond allemaal!