Lovers Workout voor Valentijn

Valentijnsdag is in aantocht! Als Personal Trainer vinden we dat we deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij mogen laten gaan in Velp en Arnhem. Zeker niet in deze barre tijden. Dus wij introduceren de Lovers Workout voor Valentijn! Wat is er leuker dan samen werken aan je gezondheid en fitheid. Samen meedoen aan deze Lovers Workout is het ultieme kado voor jouw lief!

14 februari, Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag. De hele week voorafgaand aan deze mooie dag kan jij samen komen trainen met jouw liefje en je onderwerpen aan onze Lovers Workout voor Valentijn. Het idee is ontstaan om het thuisfront te laten ervaren wat jij altijd bij ons doet tijdens de trainingen. Wees niet bang, het is niet de bedoeling je schatje helemaal af te branden tijdens de training. We houden echt rekening met zijn of haar huidige fysieke gesteldheid. Het is de bedoeling dat we jullie beiden een leuke en gedenkwaardige Lovers Workout voor Valentijn geven.

Hoe werkt het?
Train je bij ons 1 op 1? Neem dan je grote liefde mee naar de training die je bij ons hebt ingepland. Dat horen we graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voorafgaand aan de Lovers Workout hebben we kort contact om te vragen of er nog zaken zijn waar we rekening mee moeten houden. Denk aan huidige fitheid, blessures of andere bijzonderheden.

Verrassing
We hebben een geweldige Lovers Workout voor Valentijn samengesteld die volledig in het teken staat van Valentijn en de liefde. Wat te denken van Romantic Mountainclimbing en Cupido’s Cardio.  Nadat jullie je samen in het zweet hebben gewerkt, hebben we nog een leuke verrassing voor jullie. Hoe harder jullie werken, des te mooier wordt de verrassing.

Aanmelden
Wanneer je bij ons als duo al in de agenda staat, dan hoef je niets te doen. Train je bij ons 1 op 1, geef dan even door als je je partner wilt meenemen. Train je nog helemaal niet bij ons en het lijkt je leuk samen met jouw lief de Lovers Workout voor Valentijn te doen, bel ons dan op nummer 06 53 990 310 of neem contact op via ons contactformulier.  Deze Lovers Workout voor Valentijn heeft een messcherpe sessieprijs van €40,-. Wil je een traject van 4 weken aangaan, dan betaal je zelfs maar €37,50 per training. Welke keuze jullie ook maken, samen maken we een fantastische Lovers workout voor Valentijn die jullie je nog lang zullen herinneren.

Veilig trainen
Veiligheid staat bij ons voorop en ook RSPT. neemt diverse maatregelen om besmettingen met het coronavirus tegen te gaan. Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen we met maximaal 2 personen tegelijk trainen, exclusief de Personal Trainer. We trainen in Velp, vlak bij onze trainingslocatie. Verder nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht zoals het schoonmaken van de materialen na elke sessie. Kijk hier welke maatregelen we bij RSPT nog meer nemen om jouw veiligheid te waarborgen.