Pannenkoeken met power!

Quinoa pancakes

Ik ben dol op pannenkoeken ik heb een aantal manieren gevonden om ze gezond te maken. Zo kun je ze zonder schuldgevoel eten en ze doen je lichaam ook nog eens goed. Je kunt ze eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of avondeten. Je kunt ze zelfs meenemen naar je trainingen of wedstrijden. Als je ze meeneemt, dan is het handig het ‘beleg’ er later op de te doen. Dan worden ze het meest lekker.

De Quinoa pannekoek geeft je energie. De quinoameel zit boordevol goede koolhydraten. De proteïne pannenkoek helpt je sneller herstellen van een training of wedstrijd. Beide zijn eenvoudig en snel te maken. En mocht je thuis een wafelijzer hebben, dan zijn de Havermoutwafels
ook een echte aanrader.

Proteïne pannekoek

Download the PDF documenten en probeer ze eens! Eet smakelijk!
RSPT Proteïne Pannekoeken RSPT Quinoa pancakes
RSPT Quinoa pancakes
RSPT Recept Warme Havermoutwafels