Waarom zou je werken met een Personal Trainer in Arnhem?

Waarom zou je starten met een gezonde leefstijl? Waarom zou je willen afvallen? Waarom zou je wachten om met dit alles te starten in 2019? De antwoorden op deze vragen zijn voor ons als Personal Trainers makkelijk: kijk naar de mensen die gestart zijn bij ons in de afgelopen maanden. Hoe oprecht blij ze zijn met de resultaten die ze nu al hebben behaald. Meer energie, gewicht verloren, sterker dan ze voor mogelijk konden houden in de korte tijd dat ze bezig zijn.

Welke vragen heb jij over Personal Training? Vraag het ons....

Een aantal voorbeelden:
Margriet is 5 maanden geleden bevallen van haar zoontje. Ze vond het wel eens tijd om weer eens wat te doen en gewicht te verliezen. Nu ruim twee maanden heeft ze al ruim 6 kilo lichaamsgewicht verloren. Maar nog belangrijker: ze heeft meer energie. Ook is ze verbaasd over de kracht die ze heeft. Zonder probleem werd de schuur in een uurtje volledig uitgeruimd waarbij haar man haar vol verbazing zat aan te staren. Powerwoman!

Marcel hikte al jaren tegen zijn overgewicht aan. Ook baalde hij dat hij het maar niet zelf kon op de fitnessclub. Via zijn lief, die al bij ons trainde, kwam hij met een blok in zijn maag bij ons. Het is voor velen toch een drempel naar een Personal Trainer te stappen. Na één sessie was de drempel weg en was hij blij dat hij de stap heeft genomen. Ook hebben we hem een kort trainingsprogramma gegeven voor zijn eigen sportschool waar hij nu zonder problemen en met veel plezier traint. We zijn nu ruim een maand onderweg en hij voelt nu al meer energie en kracht. Marcel heeft direct een moutainbike gekocht en bouwt zo rustig verder aan zijn fitheid. Hij blij, zijn lief ook blij en trots en wij als trainers kijken tevreden naar de transformatie die zich voor onze ogen voltrekt. Klasse Marcel!

Yes! Afvallen maakt blij!

Annemarie heeft een waanzinnig druk werkschema en het lukt haar niet om zelf haar trainingen te verzorgen. We zijn nu 6 weken begonnen en ze vertelde ons dat ze merkt dat ze krachtiger wordt. Het hardlopen gaat makkelijker Tijdens haar lange werkdagen ervaart ze een constante scherpte. Ze kan langer staan waarbij ze een goede houding kan bewaren. Keep shining Annemarie!

Rebecca kwam drie maanden geleden bij ons, zonder al te veel sportbagage in haar tas. Haar doelen: afvallen en fitter worden. De eerste 8 kilo zijn er inmiddels af en ze moet langzaam aan nieuwe kleding gaan kopen, het zit allemaal te ruim. Daarnaast voelt ze zich nog steeds energiek als ze thuiskomt van een lange werkdag Hoe fitter ze wordt hoe meer plezier ze krijgt in het sporten. Waar gaat dit eindigen Rebecca!?

Jessy kwam 6 maanden geleden bij ons. Sportervaring van deze twintiger in zijn leven tot dan toe: 3 weken op de voetbalclub en 3 weken fitnessclub. Ook Jessy kwam schoorvoetend naar ons toe, wist niet goed wat te verwachten. Stap voor stap zijn we aan de slag gegaan en 6 maanden later is hij 17 kilo lichter en fitter dan ooit tevoren. Hij rijdt één keer per week op zijn mountainbike door de bossen en is sinds afgelopen maand gestart bij zijn nieuwe fitnessclub. Zijn voetbalmaten van Vitesse keken na de zomervakantie vol ongeloof aan: wat een verandering! Ook zijn werkgever ziet een verandering in energie en zelfvertrouwen. Het is mooi om te zien dat hij zijn horizon op het gebied van training en gezonde voeding verruimt en telkens weer nieuwe ontdekkingen doet. Dat noemen we leefstijlverandering! Top Jessy!

Voel je energiek door je actieve leefstijl

Zomaar een paar voorbeelden van de transformaties die de mensen maken in de afgelopen maanden. Zij hadden het lef om met ons in gesprek te komen. En ze hebben er geen moment spijt van gehad. Ons bellen is het eerste drempeltje dat je mag nemen naar een gezond en gelukkig lichaam. Hoe fijn is het als je weer trots bent op je lijf? Hoe gaaf is het als je weer de kleding kunt kopen in je favoriete winkel? Hoe lekker is het als je ’s avonds thuis komt en nog energie hebt om iets leuks te gaan doen? Hoe ‘cool’ is het als je boven aan de trap niet meer staat te hijgen als een paard?

Trek je stoute sportschoenen aan en start direct!

Sterk lijf, sterke geest
Wij als Personal Trainers mogen elke dag genieten van die transformaties en verhalen van de mensen die we trainen. Wij helpen je met training, voeding en mindset. Gun jezelf een lichaam dat echt gezond, sterk en energiek is. Het maakt je leven zoveel leuker en het opent deuren waarvan je wellicht had gedacht dat ze gesloten zouden blijven. Maar er ligt zoveel kracht verborgen in jouw lijf. We helpen je graag deze ‘power’ naar boven te krijgen. Onthoud: een krachtig lijf geeft een krachtige geest! Wacht niet tot het januari 2019 is maar start nu en vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Bel direct 06 – 53 990 310 of mail ons! Het kon wel eens een van de beste beslissingen zijn die je in lange tijd hebt gemaakt. We belonen de eerste vier mensen met een superscherp startersaanbod: vier trainingssessies voor slechts €127,-!

Kijk eens naar de filmpjes van de mensen die we hebben getraind en luister welke resultaten zij hebben behaald.

Oh ja, wie: Personal Trainers Mika van Gelderen en Rob Stalenhoef
waar: in Velp (GLD) vlak bij het Velperbroek Circuit. Dus makkelijk te bereiken met voldoende gratis parkeerruimte. Hoe we je helpen? Dat leggen we graag uit in het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tot snel!