Summerpack – Fit de zomer in!

Wil jij fit de zomer in en misschien nog een paar kilo afvallen voordat je je volledig op je gemak voelt in je badkleding? Als Personal Trainer voor Arnhem, Velp e.o. helpen we je graag om heerlijk fit de zomer in te gaan. We zijn afgelopen maand al gestart met een aantal dames die specifiek dat doel hebben.

Cynthia was helder over het resultaat dat ze wilde behalen: ,,Ik wil deze zomer bikiniproof zijn!” Ze is inmiddels goed op weg en we zijn in de laatste fase van haar traject beland. Cynthia heeft in het begin van het traject intensief bij ons Personal Training gevolgd. Daarna kon ze de trainingen veilig uitvoeren bij haar eigen fitnesscentrum en hebben we de frequentie van de Personal Trainingen omlaag geschroefd. Een perfect voorbeeld hoe we als Personal Trainer onze mensen graag begeleiden naar zelfstandig trainen op een veilige en effectieve manier. Zo zien we het graag!

Resultaten!
We begeleiden je op het gebied van fysieke training en gezonde en lekkere voeding. Wanneer je gemotiveerd bent om je doelen te bereiken dan kan het niet anders dat je resultaat zult zien en ervaren. Als jij bereid bent de energie te leveren, dan wijzen wij als Personal Trainer de weg. En als je de weg volgt, dan komen de resultaten en zul jij je deze zomer fitter en sterker voelen dan ooit tevoren.

We begeleiden je 6 to 10 weken lang met gezonde voeding en 2 personal trainingen in de week. Dat zijn de grove richtlijnen van het traject. Natuurlijk kunnen we altijd overleggen over hoe zaken iets anders in te delen, ieder traject is immer ‘Personal’.

Voeding
We hebben heldere richtlijnen over voeding. Het is ons streven je te leren wat goede en minder goede voeding met je lichaam maar ook je geest doen. Wanneer je die kennis tot je neemt en daadwerkelijk ervaart wat het met je doet, dan zul je bewustere keuzes maken, nu en in de toekomst.

We geven je daarna een aantal voorbeeldmenu’s mee om je te inspireren om te variëren met heerlijke maaltijden. Als Personal Trainer krijgen we vaak te horen dat de mensen weinig tijd hebben om te koken. Ook daar  houden we rekening mee door makkelijke, snelle, lekkere en gezonde recepten mee te geven.

1 op 1, duotraining of small group
We trainen 1 op 1, maar met z’n tweeën of in een kleine groep van maximaal 4 personen is ook mogelijk. Samen met jou bepalen we de duur van je traject. Dat kan variëren tussen 6, 8 of 10 weken, twee trainingen per week. Het pakket voor 6 weken is €59,- per training , het pakket van 8 weken €55 per training en het pakket voor 10 weken €52 per training. Deze prijzen zijn inclusief het fantastische boek over gezonde voeding, alle voedingsschema’s en recepten en eventuele trainingsschema’s voor thuis of jouw fitnessclub. Ook zijn de prijzen inclusief BTW.

Wil je met meerdere personen komen trainen, bel ons dan op onderstaand nummer of stuur een e-mail. Wil je meer info over de RSPT Summerpack, stuur dan een mail naar [email protected] of bel direct: 06 53 990 310. Wees er snel bij want we hebben slechts ruimte voor 8 personen.

Mannen
Heren, ook jullie zijn van harte welkom om te komen trainen om deze zomer in top-shape te komen!!