Gewicht verliezen met vergoeding

Gewicht verliezen met vergoeding. We zijn als Personal Trainer voor de regio Arnhem, Velp en omstreken in het bezit van een accreditatie die vergoedingen door de verzekeraars mogelijk maakt. We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De vergoeding geldt voor de adviezen omtrent gezonde voeding en beweging. Die adviezen maken deel uit van het grotere plaatje met fysieke trainingen en het bereiken van een gezonde leefstijl met een gezond gewicht.

Het bedrag van de vergoeding kan oplopen tot wel €400,- per jaar.  Of je in aanmerking komt voor vergoeding en hoe hoog de vergoeding is, hangt af van een aantal factoren.

Aanvullende verzekering
Je komt alleen in aanmerking voor vergoeding wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dat is een helder criterium. Daarbij komt dat het budget dat je verzekeraar beschikbaar heeft voor een dergelijk traject, dit jaar nog niet mag zijn opgemaakt door jou.

Daarnaast hangt de hoogte van de vergoeding af van de verzekeraar waarbij je bent aangesloten. De zorgverzekeraars hebben ieder verschillende budgetten beschikbaar voor het preventief werken aan jouw gezondheid.  De vergoedingen starten gemiddeld bij €100,- zijn beschikbaar en kunnen bij sommige verzekeraars oplopen tot wel €500,-. Dus het is zeker de moeite waard om eens in je polis te zien of je in aanmerking komt voor vergoedingen uit je aanvullende verzekering.

Investeren in jouw gezondheid
Wij bij RSPT zijn van mening: gezonde voeding en beweging zijn natuurlijke ‘medicijnen’ voor je lichaam en geest. Elke dag zien we als Personal Trainer van dichtbij wat voor positieve veranderingen mensen ondergaan wanneer zijn die twee elementen ten goede aanpassen. Het klinkt als een verkooppraatje maar er gebeuren echt kleine wonderen. Niet veel mensen hebben de moed om de drempel te nemen om naar ons toe te komen.

Obstakels als:
Personal Training is niks voor mij
Ik zal wel helemaal afgebeuld worden
Ik ben helemaal niet fit
Dat is veel te duur voor mij
Dat is toch alleen voor rijke mensen
Ik kan al die oefeningen niet
Ik kan al die oefeningen al
Ik heb nog nooit aan sport gedaan
Ik eet toch best gezond
Ik weet eigenlijk wel hoe het werkt

In de ruim tien jaar dat we nu werken als Personal Trainer in Velp, Arnhem en omstreken hebben we louter positieve reacties op de trainingen en onze methode. Als de deelnemers eenmaal de drempel hebben genomen dan zijn ze zo blij dat ze de stap hebben genomen. Ze zijn dan verbaasd over hun eigen krachten. Het ‘geheim’: rustig starten op je eigen niveau. Van daar uit maken we kleine stappen naar een krachtige, gezonde, energieke en blije versie van jezelf. Dat zien we als Personal Trainer dagelijks gebeuren in onze trainingsstudio in Velp.

Unieke methode
Gewicht verliezen lukt niet alleen met beweging en sporten. Gezonde voeding speelt een essentiële rol bij het afvallen. Daarnaast geeft goed voedsel je energie, een heldere geest en het zorgt ervoor dat je minder kans hebt ziek te worden. Gezonde voeding is medicijn. Daar zijn wij als Personal Trainer heilig van overtuigd.  Vaak zijn mensen bang dat gezonde voeding alleen bestaat uit sla en wortelen. Maar geloof ons: gezond eten is echt ontzettend lekker! Wij inspireren je met de heerlijkste recepten waar je echt van zult genieten en die je lichaam op de juiste wijze voeden. Daarbij ontvang je een prachtig boek dat uitlegt welke invloed voeding op jouw lichaam heeft.

Onze methode is uniek. We willen je namelijk leren welke invloed voeding en training op je lichaam hebben. Het is te makkelijk je alleen onze voedingsschema’s mee te geven. We willen je graag het ‘hoe’ en ‘waarom’ achter de schema’s geven. Met deze kennis kun je binnen afzienbare tijd je eigen lekkere en gezonde menu’s samenstellen. Je zult voelen en ervaren wat goede en minder goede voeding met je doet. En zodra je het verschil voelt, zul je andere voedingsproducten in je boodschappenmandje doen. Juist deze methode onderscheidt ons als Personal Trainer van de anderen.

Is je interesse gewekt en wil je eens vrijblijvend kennis maken met ons? Dat kan! Stuur ons een bericht of bel direct: 06 53 990 310. Wacht niet langer en kom die drempel over. Dan plannen we snel een afspraak in onze trainingsstudio in Velp en kunnen we zien voor welke vergoeding jij in aanmerking komt bij je zorgverzekeraar. Wellicht kan ook jij gewicht verliezen met vergoeding. Neem snel contact op want we hebben slechts plaats voor 6 trajecten.