Kinderen weer naar school, tijd om te trainen!

De scholen in Arnhem, Velp, Rheden en omstreken starten weer. De kinderen gaan weer naar school en dus een mooi moment om te starten met Personal Training! De tijd van aanmodderen in je fitnessclub is voorbij! Werk dit keer gericht naar je doelen op een veilige, effectieve manier voor blijvend resultaat. RSPT biedt je deze kans met een waanzinnige aanbieding. Dit is je kans om Personal Training te ervaren!

Reflectie
Er is een aantal momenten in het jaar dat je de energie hebt om aan je doelen te werken. Het begin van het nieuwe jaar is zo’n moment maar ook na de zomervakantie bruist iedereen van inspiratie en energie. Tijdens de vakantie heb je kunnen reflecteren op de afgelopen periode en heb je je opgeladen voor het tweede deel van het jaar. Als je voor jezelf fysieke doelen hebt dan is dit het moment om eens aan Personal Training te denken.

We zien veel mensen strugglen in de sportschool. Niet wetend wat ze nu precies aan het doen zijn. Laat staan dat ze (blijvende) resultaten halen. Dat is frustrerend. Je steekt er veel energie in maar de resultaten zijn miniem. Je vraagt je wellicht af wat er mis gaat. Hoe kan het zijn dat ik er zo hard voor werk maar niet mijn doelen haal?

Voorrecht
Hoe zou je het vinden als je inzet nu wel echt effect heeft? Als je inspanningen beloond worden? Als je je echt sterker en fitter gaat voelen? Als de wijzer van de weegschaal nu wel naar beneden gaat? Als Personal Trainer kunnen we je vertellen: dat voelt geweldig!! We zien de blijdschap bij de mensen die we trainen wanneer ze op weg zijn naar hun doelen. We zien de verwondering wanneer ze hun eigen kracht en energie ervaren. We zien de trots over hun eigen prestaties! En wij zijn net zo blij en trots op de mensen waar we mee trainen. Wij doen dit nu al ruim 10 jaar in Arnhem en nu in Velp maar het voelt voor ons nog steeds als een voorrecht om samen een dergelijk traject in te gaan.

Personal Training is leuk!
Ook jij kunt grootse resultaten behalen. Dat bewijzen onze klanten elke training weer in onze mooie trainingsstudio in Velp. Iedereen kan fitter worden. Of je nu op nul moet beginnen of wanneer je al heel fit bent. Je kunt altijd de volgende stap maken. We merken dat veel mensen die (nog) niet zo fit zijn, bang zijn om een Personal Trainer in de hand te nemen. Wellicht is het schaamte of angst dat wij ze kapot zullen trainen. Maar die angst mag je echt laten varen. We beginnen altijd op jouw niveau. We kijken en testen goed waar je nu staat en vandaar uit werken we stap voor stap vooruit. Wij zijn er niet om je kapot te maken. Voor ons is het ook van groot belang dat je het naar je zin hebt en dat je het leuk vindt. Dan volgen de resultaten vanzelf.

We staan klaar om je fitter en sterker te maken. We helpen je om gewicht te verliezen. Daarom willen we je een aanbod doen dat je niet wilt missen: 3 Personal Trainingen voor de prijs van €99,-. We helpen je daarbij ook met aanpassingen in je voeding als dat wenselijk is. Bel direct 06 53 990 310 of stuur een e-mail via [email protected].

Personal Training kan je leven veranderen. Vorige maand zijn twee dames uit Arnhem gestart met hun traject en onafhankelijk spraken ze de woorden: ,,Ik ben zo blij dat ik mezelf deze trainingen heb gegund. Het is het dubbel en dwars waard”. Gun jezelf ook een Personal Trainer?