Een geschikt trainingsprogramma voor iedereen

Als Personal Trainers voor Velp, Arnhem en omstreken willen we zo veel mogelijk mensen bedienen. Elk persoon zit anders in elkaar, vertrekt vanuit een ander punt en/of heeft een ander doel. Met andere woorden, ieder persoon heeft een andere aanpak nodig. En daarom hebben we diverse programma’s ontwikkelt zodat er voor iedereen een manier is om zijn of haar gewenste resultaten te bereiken. Er is een geschikt trainingsprogramma voor iedereen.

Nederland ongezond
En dat is hard nodig want Nederlanders worden steeds ongezonder. De helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht. Daarnaast hebben 9,9 miljoen mensen in Nederland een chronische aandoening. 5,7 miljoen heeft er zelfs twee of meer. De oplossing voor de meeste van deze problemen is vrij gemakkelijk en binnen handbereik: voldoende beweging en gezonde eten. En dat is precies waar we onze mensen in begeleiden.

Onze programma’s bevatten diverse elementen. Zo kun je bij RSPT trainen voor 30 minuten, 45 of 60. Je kunt een traject aangaan voor bijvoorbeeld een jaar lang trainen maar ook voor 2 maanden. Je kunt een individueel trainen maar ook deelnemen aan Small Group Trainingen of een combi van beide. Ook kun je kiezen om binnen of buiten te trainen.

Body Composition Analyzer
Daarnaast bevatten onze programma’s een aantal coachsessies waarbij we metingen doen met onze Tanita Body Composition Analyzer. Hiermee meten we naast je gewicht ook de vetmassa, spiermassa, botdichtheid, je waterhuishouding en de doorlaatbaarheid van de celwand van je cellen. Dat laatste element geeft een indicatie van de gezondheid van je lichaam. Met deze waardevolle uitslagen van deze metingen kunnen we nog beter sturen op je gezondheid.

Voedingsadviezen
Wat natuurlijk niet ontbreekt in onze programma’s zijn onze uitgebreide voedingsadviezen. Voeding vormt een zeer belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. En we mogen zeggen dat we dit goed op orde hebben. Daarbij hebben we onlangs nog een extra voedingsprogramma toegevoegd. Zo heb je de keuze om op meerdere manieren je doel te bereiken.

Met al deze elementen kunnen we als Personal Trainer voor iedereen in Velp, Arnhem en omstreken een op maat gesneden programma maken om zo voor een maximaal resultaat te gaan. Dat is altijd ons streven!

Welke resultaten mag je verwachten wanneer je een programma volgt
Meer energie, ook nadat je thuis komt van het werk
Meer zelfvertrouwen
Rug-, nek-, en schouder klachten
Meer kracht, zowel fysiek als mentaal
Een gezond gewicht
Chronische klachten genezen of voorkomen
Weer leuke kleding aankunnen die nu al jaren ongebruikt in de kast hangt
Die fysieke uitdaging aangaan waar je al lang van droomde
Blessures genezen of voorkomen
Lekkerder in je vel
Vrolijker en beter humeur

Al het bovenstaande lijkt wellicht op een verkooppraatje maar werkelijk waar: we zien de positieve veranderingen elke dag voor ons plaatsvinden. De verhalen zijn stuk voor stuk geweldig. Simpelweg door ons lichaam te geven wat het nodig heeft: beweging op de juiste manier en gezonde voeding in de juiste hoeveelheid. En daar helpen we je graag mee op weg. Het is geen hogere wiskunde maar je moet wel weten hoe je training en gezonde voeding toepast. En nog preciezer: hoe het voor jou als individu werkt. En dat is nou juist waar Personal Training om draait. Samen kijken wat jouw lijf en geest nodig hebben om gezond en optimaal te functioneren.

Mail, bel of Whatsapp
Wil je werken aan je vitaliteit en ben je geïnteresseerd wat we voor je kunnen doen en welk programma er bij jou past? Neem dan contact op via onze mail [email protected] of bel of Whatsapp naar 06 53 990 310. We plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je gewenste resultaten in kaart te brengen. Wij leggen dan onze werkwijze uit en samen met jou bekijken we welk programma het beste bij jou past. Ben je aanvullend verzekerd dan is er wellicht een mogelijkheid een deel van de kosten vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar. Wacht niet te lang anders is onze agenda vol!