60 Day Fitness Challenge

Personal Trainer voor Velp en Arnhem

Het concept van de 60 Day Fitness Challenge’ is eenvoudig: wij als Personal Trainers van RSPT helpen je in 60 dagen een maximaal resultaat te behalen, afhankelijk van wat jouw doelen zijn. We helpen je met training, voeding en mindset.

Na 60 dagen trainen met jouw Personal Trainer:

Voel je je sterker
Ben je energieker, ook als je thuis komt van je werk
Ga je richting een gezond gewicht
Hanteer je een gezonde leefstijl
Voel je je vrolijker
Train je naar een pijnvrije rug
Is je conditie beter
Ben je zelfverzekerder
Zit je lekkerder in je vel

Personal Trainer voor Velp en Arnhem

Maximaal rendement
Zo simpel is het, zo doen we het al jaren als Personal Trainer in Velp. Samen op weg naar jouw gewenste resultaat met onze ’60 Day Fitness Challenge’. Zou jij een of meerdere van bovenstaande resultaten willen behalen? Ben je bereid het werk te verrichten dat nodig is om maximaal rendement te halen uit jouw inspanningen? Dan helpen we je graag op weg…

Onze programma’s kunnen bestaan uit 1 op 1 sessies, Small Group Trainingen en Coach Sessies met metingen op de Tanita Body Composition Analyzer. We stellen jouw programma zo samen dat het exact aansluit op jouw doelen en wensen. Deze challenge is zeker geschikt voor mensen die al lange tijd niet hebben bewogen. Ook personen die al behoorlijk fit zijn, helpen we weer een of twee stappen verder.

Training en kennis
Durf te investeren in je gezondheid en vitaliteit! Gun jezelf deze uitdaging. Je zult er geen spijt van krijgen. Je hebt je hele leven lang plezier van de kennis die je van ons meekrijgt. Want we gaan verder dan alleen training. Kennis over gezonde voeding en over jouw eigen lichaam en geest maken onderdeel uit van onze programma’s. Daarmee vergroot je je bewustzijn over je eigen lichaam en geest en zal je bewustere keuzes maken ten behoeve van je gezondheid.

Onze ’60 Day Fitness Challenge’ programma bestaat uit:

  • Leefstijlcoach voor Velp en Arnhem 1 op 1 trainingen en/of Small Group Trainingen
  • Coachsessies met Tanita Body Composition Analyzer
  • Voedingsprotocollen met inspiratiemenu’s en heerlijke recepten
  • En nog veel, veel meer…

Wil je meer info over onze ’60 Day Fit Challenge’, vul dan ons contactformulier in. Bellen kan ook of stuur ons een berichtje via Whatsapp. Dan nemen wij contact met je op om samen een vrijblijvende kennismaking te plannen. In dit gesprek leg je ons je doelen voor en komen wij graag iets meer te weten over jou en je motivatie. Wij leggen je onze werkwijze voor en samen kijken we welk programma het beste bij jou past.

Schroom niet om extra info aan te vragen. Wij helpen fitte personen en ook diegenen die nog niet zo fit zijn. Mannen, vrouwen, jong en oud.

Een programma van de ’60 Day Fitness Challenge is al mogelijk vanaf €197,-. Bij een aanvullende zorgverzekering is wellicht ook nog een behoorlijke vergoeding mogelijk via de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Die vergoeding kan variëren van €50 tot €400. De moeite waard om uit te zoeken. We hopen je snel te zien in onze trainingsstudio.

RSPT Contactformulier: klik hier
Bel of Whatsapp: 06 53 990 310