Impressie Kookworkshop

De eerste workshop ‘Gezond, snel, lekker en makkelijk’ koken was een enorm succes! Als Personal Trainer stond deze wens al heel lang op mijn wensenlijst. Met deze kookworkshop brengen we gezonde voeding zo dicht mogelijk bij de mensen die we trainen. Onder de bezielende leiding van chef kok Maartje van Druyten hebben de deelnemers ervaren dat gezond koken niet veel tijd hoeft te kosten en ook nog eens erg lekker kan zijn.

Er zijn in totaal 15 verschillende recepten gemaakt, waarvan diverse gerechten binnen 10 minuten klaar waren. Het ging om 4 ontbijtjes, 4 lunches en 4 zoete tussendoortjes. Veel deelnemers kwamen in contact met nieuwe voedingsmiddelen en gerechten die tot hun verrassing ook nog eens erg lekker waren. Al met al een zeer geslaagde ochtend, mede dankzij de topproducten van Mijn Natuurwinkel.nl.

De foto’s geven een mooie impressie van de kookworkshop. Iedereen bedankt voor hun inzet!