Snelle en gezonde tussendoortjes

We horen als Personal Trainer met grote regelmaat dat het lastig is om gezonde tussendoortjes te bedenken waarmee je ook nog eens kunt afvallen. Het ontbreekt vaak aan tijd maar ook aan ideeën voor lekkere gezonde snacks. Met deze lekkernijen zijn die problemen verleden tijd.

De snelle en gezonde tussendoortjes in dit document zijn namelijk eenvoudig te maken en mee te nemen. Bovendien zijn ze ook nog eens erg lekker en gezond. Alle suggesties in de lijst bevatten de nodige vitamines, mineralen en andere goede stoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. En deze gezonde snacks kunnen je ook helpen gewicht te verliezen. De bereiding van deze heerlijke hapjes zal niet meer dan een paar minuten duren. We hebben een aantal zoete en een aantal hartige tussendoortjes voor je.

Wissel de snacks zo veel mogelijk af voor de nodige variatie. Zo krijgt je lichaam alle verschillende voedingsstoffen binnen die het nodig heeft. Wij hopen dat deze gezonde tussendoortjes je helpen om je doelen te behalen. Onder aan de pagina kun je het PDF document downloaden.

Download de snelle snacks: Snelle snacks I

Ook nog op zoek naar een supergezonde drank? Verras jezelf en druk op deze link.  😉

Geniet ervan! Wil je onze tips en tricks direct ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via ons contactformulier.